X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:

Dakdragers Volvo XC60

Wanneer u erop uit gaat met uw Volvo XC60 beschikt u over best veel ruimte. Door dakdragers Volvo XC60 te gebruiken beschikt u over net iets meer ruimte. Bovendien kunt u uw ski’s of fietsen makkelijk op het dak vervoeren op deze dakdragers. Zo kunt u er met gemak op uit gaan met de auto!
 

Wat zijn dakdragers Volvo XC60?

Dakdragers zijn praktische steunen die op het dak van de auto (in dit geval de Volvo XC60) gemonteerd worden. Deze multifunctionele dakdragers zijn o.a. te gebruiken voor uw dakkoffer, skidrager of fietsdrager.
Dakdragers worden in de breedte weg van de auto gemonteerd (van links naar rechts). Een dakdrager is niet hetzelfde als een dakreling, dit wordt nog wel eens gedacht door een aantal mensen. Toch zijn dit twee verschillende dingen. Een dakreling is een reling op het dak van de auto. Deze reling wordt in de lange weg van de auto gemonteerd. Op deze dakreling worden de dakdragers weer gemonteerd. Wanneer u geen dakreling op uw auto heeft, heeft u nog andere mogelijkheden om de dakdragers Volvo XC60 te monteren. Zo kunt u bijvoorbeeld de dakdragers monteren in de deuropeningen van de auto. Ook zijn de dakdragers op een aantal vaste punten op het dak te bevestigen.
 

Waar zijn de dakdragers Volvo XC60 goed voor?

Zoals eerder verteld kunnen de dakdragers voor de Volvo XC60 op het dak van de auto bevestigd worden. Dit is ideaal wanneer u er met de auto op uit gaat. Deze dakdragers zijn bijvoorbeeld te gebruiken als u op vakantie gaat, op wintersport gaat, of kamperen gaat.
U kunt zonder stress op vakantie met de dakdragers Volvo XC60. Door de dakdragers op uw Volvo XC60 te bevestigen kunt u een dakkoffer bevestigen op uw auto. Zo kunt u toch wat extra spullen meenemen op vakantie. Naast dat het erg handig is dat u extra bagage mee kunt nemen, is het ook fijn dat uw auto niet zo volgepropt zit met spullen. Zo blijft het overzichtelijk in de auto en hebben uw kinderen voldoende ruimte op de achterbank. Dit bespaart een hoop stress onderweg naar uw vakantiebestemming
Voor als u een wintersport liefhebber bent, zijn de dakdragers Volvo XC60 ook erg handig! U kunt uw skidragers met gemak op het dak van uw auto bevestigen. Zo hoeft u op wintersport geen ski’s te huren. Bovendien houdt u nog genoeg ruimte over in de auto, zodat u genoeg bagage kunt meenemen.
Wanneer u van kamperen houdt, dan kunt u ook een daktent bevestigen op het dak van de auto. Dit is echt iets voor u als u er graag op uit gaat en rondtrekt. Met de daktent kun u overal stoppen en in de tent gaan kamperen. Ideaal wanneer u even tot rust wilt komen in de mooie natuur. Geniet in de groene bossen van de heerlijke stilte. Zo kunt u even lekker ontspannen.
 

Dakdragers Volvo XC60 kopen bij KEFPRO

Wanneer u op zoek bent naar een passende dakdrager voor uw auto, dan zit u goed bij KEFPRO! Wij hebben al 25 jaar ervaring op het gebied van dakdragers en reisaccessoires. Zo kunnen wij u als beste helpen met het kiezen van een dakdrager. Door onze hulp kunt u er met een gerust hart op uit gaan.  
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies