X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...

Dakdragers Skoda Yeti

De Skoda Yeti was de eerste SUV die Skoda produceerde. De Skoda Yeti lijkt van buiten heel compact, maar is van binnen verrassend ruim. In 2009 werd de Skoda Yeti door Top Gear Magazine uitgeroepen tot gezinsauto van het jaar. De Skoda Yeti in combinatie met een dakdrager is daarom de perfecte auto voor een gezinsvakantie deze lente, zomer, herfst of winter! Met dakdragers op de Skoda Yeti modellen kun je op oneindig veel plekken overnachten. Je hebt immers met de dakdrager op het voertuig nog meer plek voor alle benodigdheden, bijvoorbeeld voor een handig opzetbare daktent.

 

Dakdragers voor onder andere de Skoda Yeti

Bij KEFPRO vind je alle benodigdheden om een avontuur met de auto te beginnen. Ook voor extra opslagruimte tijdens jouw reizen, ben je bij KEFPRO aan het juiste adres. Met een dakdrager maximaliseer je de opslagruimte van een auto. De dakdrager monteer je op de auto om spullen op de auto veilig en stabiel te monteren. Bij KEFPRO hebben we alles op het gebied van autoreizen. Niet alleen voor dakdragers voor op een Skoda Yeti, maar ook voor bedrijfswagen dakdragers, dakdrager accessoires en skidragers kies je voor KEFPRO. Wil je niet alleen een dakdrager voor op jouw Skoda, maar ook voor op jouw Opel Astra, Toyota Auris, Kia Niro, Volvo V40, Renault Captur, Audi A3, Peugeot 307 of een andere auto? Dan zit je bij KEFPRO ook nog steeds goed! Ga je op wintersport en heb je de (vaak verplichte en goedgekeurde) sneeuwkettingen nodig? Dan kun je deze snel en gemakkelijk uitzoeken en bestellen op sneuwkettingenkopen.nl

 

Daktent plaatsen op een Skoda Yeti

Voor een echt leuk avontuur ga je de wildernis in. Ben je een fervent fan van overnachten in de natuur of op moeilijk begaanbare locaties? Bekijk dan eens de mogelijkheden tot overnachten in een daktent. Dakdragers geplaatst op een Skoda Yeti verruimen niet alleen de opslagruimte, dakdragers zijn ook handig omdat je hiermee op de auto een tent kunt plaatsen. Een daktent geplaatst op een dakdrager is snel opgezet. Bovendien ben je in deze tent ver weg van ongedierte dat op de grond leeft. Omdat je in een daktent bovenop een Skoda Yeti slaapt, heb je vanuit de tent ook direct een uitzicht op een hogere hoogte. Er gaat niets boven ontwaken na een heerlijke nacht in een daktent om na het openritsen van de tent te genieten van de wijde omgeving! Ben je op zoek naar een ruim assortiment daktenten? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Daktentvakantie.nl
 

Skoda Yeti dakdragers gemakkelijk en spoedig in huis

Heeft jouw Skoda Yeti nog geen dakdrager, dan kun je deze gemakkelijk bij ons aanschaffen. Bij KEFPRO zijn er dakdragers verkrijgbaar in verschillende materialen. Dakdragers zijn er voor open en gesloten dakrails voor bijna alle merken en types auto. Dakdragers zijn bij KEFPRO verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zelfs wanneer je de dakdragers voor de Skoda Yeti op korte termijn nodig heeft, kun je gebruik maken van onze snelle service. Afhalen kan ook. Heb je nog vragen over de Skoda Yeti dakdragers? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur hiervoor een mail via het contactformulier.
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.