X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dakdragers Audi A4

Het hebben van een auto kent vele voordelen, je kunt namelijk gaan en staan waar je wilt. Het is logisch dat je graag zo veel mogelijk gebruikt maakt van je auto. Op vakantie gaan met je auto is dan ook vaak een leuk vooruitzicht. Mocht je vaak op vakantie gaan met je auto, dan heb je ook voldoende ruimte nodig om alle spullen mee te nemen. Met Audi A4 dakdragers voorkom je eventueel ruimtegebrek onderweg. Audi A4 dakdragers zijn namelijk de ideale manier om een stuk meer spullen te kunnen meenemen bovenop je Audi A4.
 

Dakdragers Audi A4, de voordelen op een rijtje

Het hebben van Audi A4 dakdragers kent velen voordelen. Deze voordelen komen voort uit de vele functies die dakdragers in zijn algemeen hebben. Zoals eerder gezegd zorgen Audi A4 dakdragers in de basis voor meer ruimte om dingen mee te nemen. Met behulp van een dakkoffer heb je als het ware een kofferbak, maar dan bovenop je auto. Een dakkoffer biedt vaak voldoende ruimte om tassen of andere spullen in op te bergen. Door gebruik te maken van een dakkoffer zorg je voor meer ruimte in de auto zelf. Zo kunnen alle passagiers bijvoorbeeld een stuk comfortabeler zitten doordat ze niet meer tussen de tassen zitten gestapeld.

Naast het kunnen meenemen van meer tassen kunnen Audi A4 dakdragers er ook voor zorgen dat je spullen kunt meenemen die je normaal gesproken niet kunt vervoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het meenemen van fietsen. Ook ski’s of snowboards kunnen gemakkelijk vervoerd worden met behulp van de juiste skidragers. Door het bevestiger van Audi A4 dakdragers zorg je er dus ook voor dat je grote spullen kunt meenemen die normaal niet eens in de auto zouden passen.
 

Rijden met Audi A4 dakdragers

Iedere auto heeft een maximaal laadvermogen dat het dak kan dragen. Bij Audi A4 dakdragers is de maximale belasting 75 kilo. Het is belangrijk dat je niet over dit maximale laadvermogen heen gaat, anders beschadig je de Audi A4 dakdragers of de auto zelf. Je hoeft overigens niet anders te rijden met dakdragers. Zo lang je voorzicht omgaat met de dakdragers en de belading en je niet roekeloos rijdt komt het helemaal goed!
 

De beste auto reisproducten bij KEFPRO

Bij KEFPRO kun je terecht voor Audi A4 dakdragers, maar ook voor alle bijbehorende reisproducten voor reizen met de auto. Naast de dakdragers zelf kun je bij ons dus ook terecht voor dakdrager accessoires. Wij bij KEFPRO staan bekend om onze vakkennis en de goede kwaliteit van onze producten. Aarzel dus niet langer en bestel die Audi A4 dakdragers bij KEFPRO!
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies