X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Met de dakdragers voor de Opel bedrijfswagens kun je een hoop extra gereedschap kwijt op het dak van jouw Opel bedrijfswagen. Voor wie er veel onderweg is met de werkbus zou zich prima kunnen behelpen met dakdragers voor de Opel bedrijfswagen. Dit is een hele fijne optie voor op jouw Opel werkbus als je meer laadmogelijkheden nodig hebt of bijvoorbeeld een ladder op het dak wil vastbinden. Met dakdragers op je Opel werkbus kun je gemakkelijk naar iedere klus! Al helemaal met al die extra laadruimte op het dak van jouw Opel bedrijfswagen. 

 

Snel aan het werk met Opel bedrijfswagen dakdragers

Door het kunnen benutten van extra ruimte dat een Opel bedrijfswagen dakdrager je oplevert kun je een hoop extra spullen en materialen gemakkelijk meenemen op locatie. Zo heb je een prima laadplek om houten planken, steiger onderdelen, een grote ladder en nog veel meer op het dak van jouw Opel bedrijfswagen te bevestigen. Daarnaast is het ook handig in gebruik bij terugkomst van een klus omdat je vaak een hoop afval materiaal mee moet nemen naar de zaak. Ook dit kun je eenvoudig bevestigen op het dak van jouw Opel bedrijfswagen.
 

Voordelen van Opel bedrijfswagen dakdragers

Opel bedrijfswagen dakdragers brengen veel voordelen met zich met mee. Opel bedrijfswagen dakdragers geven je een heleboel extra ruimte in en op jouw werkbus. Dit is perfect als je regelmatig met de werkbus op locatie moet werken en een heleboel gereedschap mee moet nemen voor een klus. Door Opel bedrijfswagen dakdragers te gebruiken heb je als het ware een extra kofferbak bovenop je Opel bedrijfswagen. Zo kun je in jouw Opel bedrijfswagen van meer ruimte voorzien. Het is zeker een must om deze Opel dakdragers aan te schaffen voor jouw bedrijfswagen. Doordat het meer ruimte in je Opel bedrijfswagen creëert is je laadruimte een stuk opgeruimder en kun je sneller te werk gaan dan ooit. Heb je een ander model werkbus op het werk? Ook dan kunnen wij jouw bedrijfswagen voorzien van dakdragers. We hebben een heleboel verschillende Opel bedrijfswagen dakdragers in ons assortiment!
 

Sets Opel dakdragers

De Opel bedrijfswagen dakdragers zijn te verkrijgen in sets van 2 stuks of in sets van 3 stuks. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te monteren op uw bedrijfswagen. De profielen zijn gemaakt van zwaar staal en zwart afgewerkt. Ze worden bevestigd op de originele bevestigingspunten op uw Opel bedrijfswagen. De stalen profielen zijn ongeveer 32 x 38 mm dik en 1500 mm lang. Ook zijn de stalen profielen mooi afgewerkt met stevige einddoppen en zijn de profielen voorzien van een extra sterke kunststof coating.

Daarnaast worden de sets geleverd met een montage kit zodat je de stalen profielen in een keer goed kunt bevestigen. Het maximale laadvermogen van de dakdragerset voor jouw Opel bedrijfswagen is 50 kg per drager en maximaal 100 kg per set van 2. Ook zijn ze volledig goedgekeurd doormiddel van de City crash test en zijn de dakdragers voorzien van 3 jaar garantie.

Heb je een andere bedrijfswagen? Kijk dan even verder op de website voor de verschillende opties en merken.


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies