X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...
-24%
FAM-A DAKDRAGERS VOLVO XC70 staal afsluitbaar 82-122 cm.
FAM-A DAKDRAGERS VOLVO XC70 staal afsluitbaar 82-122 cm.
€ 117,95* € 89,95 *

Prijs per set van 2 stuks


Dakdragers Volvo XC70

Onze dakdragers Volvo XC70 hebben verschillende voordelen. Wij hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.


Dakdragers Volvo XC70 maximaliseren je opslagruimte

Het belangrijkste waarom je de dakdragers Volvo XC70 wilt is om je opslagruimte te optimaliseren. Dakdragers Volvo XC70 creëren meer ruimte waar je onder andere je kampeerspullen in kwijt kunt of je ski’s, kajaks, surfplanken en zelfs visgerei in kwijt kan.


Dakdragers Volvo XC70 zorgen voor een schone en onbeschadigde auto

Stel dat je je volpropt met bijvoorbeeld sportspullen, oude voorwerpen enzovoorts. Met de dakdragers Volvo XC70 en onze dakkoffers kun je al jouw spullen hierin kwijt. Je auto is niet alleen volgepropt met spullen, maar je zult ook geen nare geuren krijgen in je auto. Zo hou je je auto lekker fris en schoon!
Daarnaast kun je scherpe voorwerpen ook veilig in de dakdragers Volvo XC70 vervoeren. Je zult voorkomen dat deze voorwerpen het interieur van je auto beschadigd.


Dakdragers Volvo XC70 en daktenten

Een van de belangrijkste redenen waarom kampeerliefhebbers dol zijn op onze dakdragers Volvo XC70, is omdat ze voldoende ruimte bieden voor hun tenten. Met onze dakdragers Volvo XC70 kun je bijna alle daktenten gebruiken.


Extra beenruimte

Je zult het waarschijnlijk wel herkennen, elke groep zonder bagageopslag heeft vergelijkbare problemen en dat is onvoldoende beenruimte. De problemen beginnen wanneer je in de stoelen knijpt om voldoende beweegruimte te krijgen. Dat betekent dat je met gevouwen benen moet reizen en dat is niet alleen.


Eenvoudige installatie

Hadden wij al gezegd dat onze dakdragers Volvo XC70 eenvoudig te monteren zijn. Met onze bijgeleverde instructieboekjes kun jij in mum van tijd de dakdrager bevestigen en verwijderen. En mocht je toch nog vragen hebben, dan staan wij je graag te woord. Onze klantenservice zullen al je vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat je met een gerust hart de weg op zal gaan. Heb je problemen met het monteren, dan kun je bij ons op locatie door een van onze professionals de dakdragers laten monteren. Let op! Dit is alleen op afspraak. 


KEFPRO is de winkel voor dakdragers Volvo XC70

De beste dakdragers vind je bij KEFPRO. Met in totaal 25 jaar ervaring is KEFPRO Nederlands beste leverancier op het gebied van dakdragers en overige reisaccessoires. Bij KEFPRO kun je terecht voor veel meer dan alleen onze dakdragers Volvo XC70. Het assortiment bestaat onder andere uit, dakdragers voor personen- en bedrijfsvoertuigen, fietsdragers, skidragers, sneeuwkettingen, berging en onze populaire daktenten. Wij zullen ervoor zorgen dat jij met een veilig en goed gevoel op vakantie gaat.
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies