X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...
-15%
Dakdragers Renault Kadjar met dichte dakrails vanaf 2015 (GEV-THOR-L)
Dakdragers Renault Kadjar met dichte dakrails vanaf 2015 (GEV-THOR-L)
€ 137,50* € 117,50 *

Prijs per set van 2 stuks

-13%
Dakdragers Renault Kadjar met dichte dakrails vanaf 2015 Aluminium (GEV-THOR-L)
Dakdragers Renault Kadjar met dichte dakrails vanaf 2015 Aluminium (GEV-THOR-L)
€ 149,95* € 129,95 *

Prijs per set van 2 stuks

-14%
set dakdragers RENAULT Kadjar met dichte dakrails vanaf 2015 (GEV-GEO-K)
set dakdragers RENAULT Kadjar met dichte dakrails vanaf 2015 (GEV-GEO-K)
€ 138,95* € 118,95 *

Prijs per set van 2 stuks

Dakdragers Renault Kadjar

Voor vakanties en reizen met jouw Renault Kadjar, is het handig om Renault Kadjar dakdragers op de auto bevestigd te hebben. Zeker als je met veel mensen op reis gaat, is het vaak zoeken naar bagageruimte in de auto. Met dakdragers voor Renault Kadjar leg je de basis voor extra opslagruimte. Aan de Renault Kadjar dakdragers kun je namelijk verschillende soorten dakkoffers bevestigen. Zo kunnen meer spullen mee op vakantie en heb je meer ruimte over in de auto zelf. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over voldoende bagageruimte met de dakdragers voor de Renault Kadjar. Wij van KEFPRO hebben al jarenlang ervaring met verschillende soorten auto reis-accessoires en begrijpen dan ook hoe belangrijk voldoende opbergruimte is. Bij ons kun je met al jouw vragen terecht over verschillende auto reisproducten.
 

Renault Kadjar dakdrager voor kampeervakanties

Wanneer je graag gaat kamperen, heb je veel opbergruimte nodig in de auto. Bij kamperen met een tent vooral, aangezien de tent zelf al veel ruimte in beslag neemt. Daarbij komt dan ook nog eens de bagage van alle mede vakantiegangers. Door gebruik te maken van een Renault Kadjar dakdrager hoef jij je geen zorgen te maken of alles wel mee kan op de kampeervakantie. Naast de verschillende soorten Renault Kadjar dakdragers, zijn er zelfs ook dakdragers te vinden voor Renault bedrijfswagens. Het maakt dus niet uit met welke Renault je op vakantie gaat, KEFPRO heeft de oplossing voor jou klaar liggen!
 

Dakdragers Renault Kadjar voor jouw daktentvakantie

Bij de dakdragers van de Renault Kadjar is het niet alleen maar mogelijk om een dakkoffer erop te bevestigen. Er zijn nog vele andere mogelijkheden die je kunt gebruiken in combinatie met de Renault Kadjar dakdragers. Denk bijvoorbeeld aan fietsendragers, maar ook aan daktenten. Daktenten worden steeds vaker gebruikt als alternatief voor de gewone tent. Ze zijn makkelijk mee te nemen, te bevestigen en makkelijk om op te zetten. Ook zul je meer ruimte overhouden op jouw kampeerplek. De meeste daktenten kunnen op de Renault Kadjar dakdragers bevestigd worden. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de daktent zal bewegen wanneer je hierin slaapt. Deze zit namelijk sterk vast aan de dakdragers. Voor meer informatie over daktenten, dakdragers voor de Renault Kadjar of andere dak componenten, kun je bij ons terecht.
 

Vind de juiste Renault Kadjar dakdragers

Hier bij KEFPRO hebben we al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van auto reis-accessoires. Wij kunnen jou dan ook zeker verder helpen met alle autoreis gerelateerde vragen. Op onze website vind je verschillende dakdragers voor de Renault Kadjar. Dankzij de handige filters kun je precies aangeven waar je naar opzoek bent. Zo hoef je zelf niet nog de afmetingen van jouw auto op te meten en vind je meteen wat je nodig hebt.

 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies