X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:

Dakdragers Peugeot expert

Lekker op wintersport, zonvakantie of gewoon even kamperen met de auto? Het is altijd mogelijk om deze vakanties met de auto te doen. Het fijne aan een autovakantie is dat je veel van je eigen spullen mee kunt nemen en goed voorbereid op vakantie kunt gaan. Helaas is het niet altijd mogelijk om alle spullen in de auto mee te krijgen. Kefpro heeft hiervoor de beste oplossing, namelijk een dakdrager waar een skidrager of dakkoffer op te bevestigen is. Met de dakdragers voor de Peugeot expert neem jij je eigen ski’s of tent mee. Je gaat goed voorbereid met je eigen spullen op reis.


Wat is een dakdrager voor Peugeot expert?

De naam zegt het eigenlijk al een beetje zelf; een dakdrager zorgt ervoor dat jij extra spullen op het dak van je auto mee kan dragen. Dakdragers zijn twee stangen die dwars over de auto bevestigd worden. Ze voorkomen dat je auto beschadigd wordt en zorgen ervoor dat jij veilig op weg kan. Je hebt geen last van de extra spullen en kan dus heel comfortabel op reis. De spullen zitten stevig bevestigd, zodat er geen gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan. De dakdrager aan de dakrails worden vastgemaakt, maar wanneer jij een dakdrager op de Peugeot expert wilt bevestigen en deze geen dakrails heeft, dan kan je gebruik maken van voetstuk. Dit voetstuk zit vast aan het dak, zodat ook dan je spullen veilig vervoerd kunnen worden.


Een dakdrager gebruiken

De dakdragers voor de Peugeot expert zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Ga je er een paar nachtjes tussenuit en vind je het heerlijk om in een tent te slapen? Dan neem je die gewoon mee op jouw dakdrager. Hiervoor bestaan speciale daktenten die ook op het dak bevestigd worden. Ook wanneer je van plan bent lekker een stukje te gaan fietsen is het mogelijk de fiets mee te nemen op de dakdrager. Verder bestaan er speciale skidragers die aan de dakdrager bevestigd worden. Deze skidrager is speciaal gemaakt om ski’s mee te nemen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon een dakkoffer mee te nemen. In deze dakkoffer kunnen verschillende items in vervoerd worden. Een dakdrager voor Peugeot expert zorgt ervoor dat je alle benodigdheden mee kan nemen op vakantie.


Dakdrager voor Peugeot expert

Geen auto is hetzelfde en dat geldt ook voor dakdragers. Het is daarom belangrijk na te gaan welke dakdrager op jouw auto past. Een dakdrager voor een Ford Focus past bijvoorbeeld niet op een Seat Ibiza. Deze auto’s hebben een andere breedte en verschillende dakdragers nodig. Kefpro houdt rekening hiermee en filtert dakdragers op basis van automodel. Dit zorgt ervoor dat jij makkelijk kunt zoeken en de juiste dakdrager voor jouw Peugeot expert vinden.


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.