X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dakdragers Peugeot Partner

Of je nu met de bestelwagen op vakantie wilt of je gebruikt hem voor je werk, dakdragers zijn altijd handig. Peugeot Partner dakdragers zorgen ervoor dat jij gemakkelijk meerdere materialen kan meenemen. Op dakdragers kunnen namelijk dakkoffers, skidragers en nog veel meer bevestigd worden. Ideaal om dus een beetje meer ruimte te creëren.
 

Wat is een dakdrager Peugeot Partner?

 Dakdrager zijn stangen die overdwars worden bevestigd op je bestelwagen om te zorgen dat jij op het dak van de bestelwagen iets kan meenemen. Deze stangen kunnen van staal of van aluminium gemaakt worden. De stalen variant is vaak iets goedkoper dan de aluminium variant. Echter is de stalen variant net wat gevoeliger voor roest en corrosie. Een dakdrager dient overdwars bevestigd te worden om te voorkomen dat de lading gaat schuiven tijdens het rijden. Peugeot Partner dakdragers moeten bevestigd worden op dakrails. Van dakrails bestaan twee verschillende soorten. De open dakrail en de gesloten dakrail. De gesloten dakrail wordt ook wel een flushrail of een geïntegreerde dakrail genoemd. Mocht je bestelwagen geen dakrails hebben dan heeft deze vaak wel nog fix points. Deze punten zitten vaak verstopt onder een klepje dat kan open klikken of schuiven. Mocht je een gesloten rail hebben dan worden de dakdragers Peugeot Partner om de dakrail heen geklemd. Heb je een open dakrail dan wordt deze rondom bevestigd.
 

Waarom een dakdrager Peugeot Partner?

Als je op zoek bent naar gemak en comfort dan is een dakdrager de uitkomst. Door de dakdrager hou jij meer plek over in je bestelwagen voor andere spullen. Zo kan jij veel meer meenemen op vakantie of naar je werk. Als je op wintersport gaat kan je bijvoorbeeld skidragers aanschaffen om je ski’s en snowboard te bevestigen op het dak. Zo heb jij in de wagen weer meer plek om koffers en andere uitrusting mee te nemen. Daarnaast kan je ook gemakkelijk een daktent monteren op jouw bestelwagen om lekker mee op vakantie te gaan. Ook als je de bestelwagen gebruikt voor werk of voor klussen zijn dakdragers de uitkomst. Je kan bijvoorbeeld een ladder meenemen op het dak zodat jij in de bestelwagen meer plek hebt voor andere materialen.
 

Peugeot Partner dakdragers kopen bij KEFPRO

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste dakdrager voor jouw bestelwagen. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en bieden naast de dakdragers ook accessoires en andere materialen voor op de dakdragers aan. Door onze ervaring weten wij precies hoe jij jouw bestelwagen het beste klaar maken voor die vakantie of het werk. Wil je meer weten of ben je op zoek naar advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of neem eens een kijkje op onze website.


Kefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies