X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Op vakantie met Renault dakdragers

Met de auto op vakantie gaan is altijd snel en handig. Soms is het wel lastig om al je bagage mee te krijgen in je auto. Mocht je geen plek meer hebben in je auto kun je gebruik maken van dakdragers Renault. Als je auto namelijk vol zit moet je alles in de kofferbak duwen, en dit past 9 van de 10 keer echt niet. Daarom is het een goed idee om Renault dakdragers aan te schaffen. Als je gebruik maakt van Renault dakdragers dan weet je zeker dat je genoeg plek hebt voor al je bagage en ook die van andere en kan je zonder zorgen op vakantie.
 

Op wintersport met Renault dakdragers

Ben je iemand die graag en vaak op wintersport gaat? Dan is het aanschaffen van Renault dakdragers super handig. Op wintersport neem je namelijk standaard veel spullen mee en neemt alles veel beslag op in de auto. Door gebruik te maken van dakdragers Renault kun je alles meenemen wat je wilt en is ruimte te kort verleden tijd. Zorg dat je auto natuurlijk verder ook voorbereid is voor het rijden in de sneeuw.
 

Dakdragers Renault bevestigen op je auto

Renault dakdragers zijn ontzettend handig want je kunt er niet alleen dakkoffers op bevestigen, maar ook fietsen, een daktent of zelfs een surfboard. Hierdoor kun je door middel van Renault dakdragers een uitgebreide vakantie boeken met veel actieve vakantieactiviteiten. Een dakdrager bevestigen is niet heel lastig en is zo gebeurd. Je zult altijd een handleiding geleverd krijgen waardoor je Renault dakdragers binnen 1 uur op je auto is bevestigd. Je begint met het bepalen van de juiste afmetingen en je type dakdrager. Dan moet je de dragervoeten in elkaar zetten en deze verbinden met de dragerstangen. Deze moeten niet in de lengte van de auto, maar van links naar rechts. Als laatste draai je de dragervoet vast volgens de instructies. Maak ook gebruik van de verschillende dakdrager accessoires zodat het gebruik en bevestigen van Renault dakdragers nog makkelijker is.
 

Vind de juiste Renault dakdragers

Bij KEFPRO hebben we al jarenlange ervaring en helpen we mensen met plezier om de juiste reis-accessoires te vinden. Wil jij zonder zorgen op vakantie met je auto dan ben je hier bij KEFPRO aan het juiste adres. Alles wat je nodig kunt hebben kun je vinden in de webshop. Van Renault dakdragers tot daktenten tot sneeuwkettingen, noem het op en je kunt het bij ons vinden. Je kunt via de website ook alles precies filteren zodat jij het product krijgt wat je zoekt. Voor verdere adviezen kun je altijd contact opnemen.
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.