X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dakdragers Volvo

Hoe plaats je de dakdragers Volvo? Het is misschien een vraag die je bezighoudt als met je gezin op vakantie gaat of wanneer je een fietsvakantie op de planning hebt staan. Want zonder de dakdragers Volvo kun jij geen extra spullen meenemen. Ben je in het bezit van dakdragers Volvo? Mooi, dan gaan wij jou nu vertellen hoe jij deze het beste kunt plaatsen! En voor de mensen die nog niet in het bezit zijn van de dakdragers Volvo, adviseren wij die om snel eens een kijkje te nemen op onze pagina.


Afmetingen van de dakdragers Volvo

Laten we eerst beginnen bij het bepalen van de juiste dakdragers Volvo. Want wanneer je op gaat met een dakkoffer zul je toch echt dakdragers moeten aanschaffen. Dakkoffers bevestig je namelijk altijd op een dakdrager. Controleer daarom altijd de afmetingen. Zo voorkom je dat het bevestigingssysteem niet groot genoeg is voor de koffer visa versa. Zo kan het bij sommige dakkoffers voorkomen dat de dragers niet breder mogen zijn dan 56 mm of niet hoger dan 35 mm. Deze informatie is altijd inbegrepen bij de dakdragers Volvo.


De onderdelen van dakdragers Volvo

Niet alleen de afmetingen, maar ook welk montagesysteem je nodig hebt, zul je moeten controleren. Dakdragers Volvo bestaan namelijk uit twee belangrijke onderdelen: de draagstangen en de draagvoetenset.


Dakdragers Volvo en dakrailing

Let op! Dakdragers Volvo en dakrailingen zijn niet hetzelfde. De dakrailing is de railing op het dak van je auto. Deze railing loopt van de voorkant naar de achterkant van de auto. Dakdragers Volvo zijn dragers die in de breedte van de auto bovenop het dak worden gemonteerd. Wanneer je auto geen dakrailing heeft, dan monteer je de dakdragers Volvo in de deuropening van de auto of op een aangegeven montagepunt op het dak.


Het plaatsen van de dakdragers Volvo

Nu is de vraag ‘’hoe plaats je de dakdragers Volvo?”. Onze dakdragers Volvo worden standaard geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Zo kun je zelfs met een beetje technische kennis eenvoudig de dakdragers plaatsen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij staan klaar voor al je vragen!


Dakdragers Volvo monteren op een auto zonder montagegaten of railing

Auto’s zonder montagegaten of railing worden ook wel auto’s met een glad dak genoemd. Dakdragers Volvo voor auto’s met een glad dak worden meestal gemonteerd met een voet op het dak en een beugel naar de deur.


Dakdragers Volvo monteren op een auto met dakrails

De dakdragers Volvo monteren op een auto met dakrails of een dakrailing is in de meeste gevallen eenvoudiger. Zet de dragervoeten in elkaar en verbind deze met de dragerstangen. Plaats de dragerstangen en dragervoeten op de dakrails en meet hoe ver de dragers uit elkaar moeten staan. Je meet dit van links naar rechts en niet in de lengte van de auto. Vervolgens draai je de dragervoet volgens de instructies vast en je bent ready to go!

Bij Kefpro ben je aan het juiste adres voor al jouw dakdragers en auto reisaccessoires! Van dakdragers tot daktenten en van fietsdragers tot sneeuwkettingen. Wij zijn de specialist van Nederland.
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.