X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...

 

Dakdragers Citroën bedrijfswagen

Wanneer u veel met uw bedrijfswagen op pad bent en grote materialen moet vervoeren, kunnen dakdragers voor uw Citroën bedrijfswagen een enorme uitkomst bieden. Bij KEFPRO hebben we de beste in ons assortiment.
 

Soorten Citroën bedrijfswagen dakdragers

We beginnen meteen met goed nieuws. Op elke set Citroën bedrijfswagen dakdragers krijgt u 3 jaar garantie. We hebben verschillende sets in ons assortiment die goed bij uw Citroën passen. KEFPRO heeft uitsluitend dakdragers voor de Citroën bedrijfswagen die scherp geprijsd en van hoge kwaliteit zijn. Wij hebben dakdragers voor het model Berlingo, Jumper, de Jumpy, NEMO en de Spacetourer. In de meeste gevallen, zoals bij de Spacetourer en de Jumpy, heeft u de keuze uit een set van 2 of 3 dragers. Uiteraard krijgt u bij alle modellen een montage kit met dakdrager voeten. Ook voldoen de dakdragers voor de Citroën bedrijfswagen aan de City Crash Test. De extra beschermende kunststof coating zorgt ervoor dat de Citroën bedrijfswagen dakdragers jarenlang mee kunnen.
 

Voordelen dakdragers Citroën bedrijfswagen

Het is absoluut de moeite waard om op de Citroën bedrijfswagen dakdragers te installeren. Ten eerste creëert u extra ruimte om spullen te laden. Wanneer u regelmatig spullen moet vervoeren die toch te groot blijken voor in uw laadruimte, kunt u deze met een installatie op uw autodak alsnog vervoeren. Daarbij bieden dakdragers voor de Citroën bedrijfswagens mogelijkheid om de voor u meest relevante spullen kwijt te kunnen op uw dak, denk bijvoorbeeld aan een ladder en gereedschappen. Met een opbergruimte op uw dak heeft u deze spullen altijd binnen handbereik, zeker wanneer uw laadruimte helemaal vol is. U hoeft dus niet meer onnodig spullen te verplaatsen. Dat scheelt in tijd, werkplezier en voorkomt eventuele schade.
 

De beste dakdragers in het assortiment bij KEFPRO

Als u op zoek bent naar goede dragers moet u bij ons zijn: wij hebben een selectie met de beste dakdragers voor de Citroën bedrijfswagen. Behalve dakdragers voor de Citroën bedrijfswagen hebben we ook artikelen voor merken als Mazda, Opel en Mercedes. Ook kunt u bij ons terecht voor een voor een ladderrol, waarmee u eenvoudig de ladder van uw bedrijfswagen kunt halen.  In onze webshop kunt u voor nog meer artikelen terecht. Wij hebben namelijk ook benodigdheden die van pas komen op een vakantie. Voor zonvakanties hebben we een mooie collectie aan daktenten en luifels waaronder u heerlijk kunt vertoeven. Voor vakanties naar iets koudere bestemmingen verkopen we de beste sneeuwkettingen en skidragers.


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.