X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...

Peugeot 307 sw dakdragers

Wil je met de auto op vakantie gaan, maar weet je niet zeker of je genoeg bagageruimte hebt? Dit kan zo het geval zijn bij de Peugeot 307 sw. Zeker als er 5 mensen in de auto meegaan, zal er waarschijnlijk te weinig plek zijn in de kofferbak voor iedereen zijn spullen. Met Peugeot 307 sw dakdragers kan dit probleem verholpen worden. Je kunt namelijk makkelijk een dakkoffer, fietsendrager of daktent op de Peugeot 307 sw dakdragers bevestigen. Vooral met een dakkoffer weet je zeker dat alle bagage mee op reis genomen kan worden. Zo hoef je ook geen spullen tussen de personen op de achterbank te plaatsen, waardoor iedereen comfortabel op vakantie mee kan.
 

Dakdragers Peugeot 307 sw voor op vakantie

Ondanks dat de Peugeot 307 sw een stationwagen is, zal niet altijd alles in de kofferbak passen. Al helemaal niet als er bagage voor meerdere personen én ook nog eens de vakantiespullen mee moeten. Door middel van een dakkoffer en de dakdragers van de Peugeot 307 sw weet je zeker dat alle spullen makkelijk mee kunnen op vakantie. Bij KEFPRO vind je een perfect passende Peugeot 307 sw dakdrager. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je enkele spullen thuis moet laten. Peugeot 307 sw dakdragers kun je makkelijk aan de dakrails van jouw auto bevestigen. In principe kun je de dakdragers het hele jaar door op het autodak bevestigd laten. Dit is vooral handig als je meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Het is echter niet lastig om de dakdragers Peugeot 307 sw aan de dakrails te bevestigen en om ze er weer af te halen.
 

Een daktent bevestigen op Peugeot 307 sw dakdragers

Een ander voordeel van dakdragers is dat je er niet alleen maar dakkoffers op kunt bevestigen. Het is namelijk ook mogelijk om er een fietsendrager, daktent of surfboard aan vast te maken. Handig als je van avontuur houdt of eens iets anders wilt dan overnachten in een gewone tent. Een daktent bevestig je namelijk ook gewoon aan de dakdragers van de Peugeot 307 sw. Middels een trapje kom je in de daktent terecht. Vanaf hier heb je een mooi overzicht van de natuur om je heen.

Het gebruik van een daktent wordt steeds populairder onder vakantiegangers. Het is namelijk een nieuwe manier om het plezier van kamperen te ontdekken. Daarbij heb je een daktent zó opgezet en ook weer zó ingeklapt. En wil je even iets anders aan de Peugeot 307 sw dakdragers bevestigen? Geen probleem! Dankzij de makkelijke bevestigingsmethode heb je de daktent binnen een mum van tijd eraf gehaald en ook weer zo erop gezet.
 

KEFPRO: voor alle dakdragers en andere reis-accessoires

Wij van KEFPRO werken al jarenlang met plezier om mensen te helpen met het vinden van de juiste auto reis-accessoires. Voor alles wat te maken heeft met auto vakantiereizen ben je bij ons aan het juiste adres! Van Peugeot 307 sw dakdragers en dakdragers voor andere automerken, tot aan sneeuwkettingen, daktenten en fietsdragers. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met ons!


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.