X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...


Met de dakdragers voor de Peugeot bedrijfswagens kun je een hoop extra gereedschap kwijt op het dak van jouw Peugeot bedrijfswagen. Voor wie er veel onderweg is met de werk bus zou zich prima kunnen helpen met dakdragers voor de Peugeot bedrijfswagen. Dit is een hele fijne optie voor op jouw Peugeot werkbus als je meer laadmogelijkheden nodig hebt of bijvoorbeeld een ladder op het dak wil binden.  Met je werkbus kun je zo gemakkelijk naar iedere klus die er op je af komt en al helemaal met extra laadruimte. 

 

Snel aan het werk met Peugeot bedrijfswagen dakdragers

Door het kunnen benutten van extra ruimte dat een Peugeot bedrijfswagen dakdrager je oplevert kun je een hoop extra spullen en materialen gemakkelijk meenemen op locatie. Je kunt hierbij denken aan Houten planken, steiger onderdelen, een grote ladder en nog veel meer. Kortom alles is mogelijk. Daarnaast is het ook handig in gebruik bij terugkomst van een klus omdat je vaak een hoop afval materiaal mee moet nemen naar de zaak. Ook dit kun je eenvoudig bevestigen op het dak van jouw Peugeot bedrijfswagen.
 

Voordelen van Peugeot bedrijfswagen dakdragers

Peugeot bedrijfswagen dakdragers brengen veel voordelen met zich met mee. Peugeot bedrijfswagen dakdragers geven je een heleboel extra ruimte in en op jouw werkbus. Dit is perfect als je regelmatig met de werkbus op locatie moet werken en een heleboel gereedschap mee moet slepen. Door Peugeot bedrijfswagen dakdragers te gebruiken heb je als het ware een extra kofferbak bovenop je Peugeot bedrijfswagen. Zo kun je jouw Peugeot bedrijfswagen ruimtelijker dan ooit te maken en is het dus heel handig om deze Peugeot dakdragers aan te schaffen voor jouw bedrijfswagen. Doordat het meer ruimte in je Peugeot bedrijfswagen creëert is je laadruimte een stuk opgeruimder en kun je sneller te werk gaan dan ooit. Bovendien blijft er dan ook meer ruimte over voor jouw koelbox vol lekkernijen voor tijdens de lunch. En heb je nog andere modellen werkbussen op het werk? Niet getreurd. We hebben een heleboel verschillende Peugeot bedrijfswagen dakdragers in ons assortiment zitten!
 

Sets Peugeot dakdragers

De Peugeot bedrijfswagen dakdragers zijn te verkrijgen in sets van 2 stuks of in sets van 3 stuks. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te monteren op uw bedrijfswagen. De profielen zijn gemaakt van zwaar staal en zwart afgewerkt. Ze worden bevestigd op de originele bevestigingspunten op uw Peugeot bedrijfswagen. De stalen profielen zijn ongeveer 32 x 38 mm dik en 1500 mm lang. Ook zijn de stalen profielen mooi afgewerkt met stevige einddoppen en zijn de profielen voorzien van een extra sterke kunststof coating.

Daarnaast worden de sets geleverd met een montage kit zodat je de stalen profielen in een keer goed kunt bevestigen. Het maximale laadvermogen van de dakdragerset voor uw Peugeot bedrijfswagen is 50 kg per drager en maximaal 100 kg per set van 2. Ook zijn ze volledig goedgekeurd doormiddel van de City crash test en zijn de dakdragers voorzien van 3 jaar garantie.

Heb je een andere bedrijfswagen? Kijk dan even verder op de website voor de verschillende opties en merken.


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.