X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Dakdragers Renault bedrijfswagens

Voor wie er veel onderweg is met de werk bus zou zich prima kunnen helpen met Renault bedrijfswagen dakdragers. Dit is handige optie voor op jouw bedrijfswagen als je meer laadmogelijkheden nodig hebt voor bijvoorbeeld een ladder of een hoop andere materialen. Zo kun je gemakkelijk met de werk bus naar iedere klus die je ingepland wordt en al helemaal met extra de laadruimte. Zo kun je in een handomdraai gemakkelijk een ladder meenemen of andere grote objecten.
 

Multifunctionele Renault bedrijfswagen dakdragers

Door de extra ruimte dat een Renault bedrijfswagen dakdrager je biedt kun je een hoop extra spullen en materialen gemakkelijk meenemen naar je klussen op locatie. Je kunt hierbij denken aan Houten planken, steiger onderdelen, een grote ladder. De Renault bedrijfswagen dakdragers zijn eenvoudig te bevestigen op het dak van jouw Renault bedrijfswagen met een. Daarnaast zijn materialen op de Renault bedrijfswagen dakdragers gemakkelijk te monteren op het dak van jouw bedrijfswagen. De dakdrager bestaat uit 2 stagen die gemakkelijk te monteren zijn met zwarte stalen profielen en bijhorende montage spullen.
 

Voordelen van Renault bedrijfswagen dakdragers

Renault bedrijfswagen dakdragers brengen veel voordelen met zich met mee. Het is al heel vaak herhaald maar Renault bedrijfswagen dakdragers geven je een heleboel extra ruimte in jouw werk bus. Zo kun je gemakkelijk en eenvoudig iedere keer opnieuw jouw werk bus netjes en overzichtelijk inladen zonder teveel van hot naar her te rennen en te tillen. Door de Renault bedrijfswagen dakdragers heb je een extra laadruimte bovenop je Renault bedrijfswagen.
De dakdrager sets voor de Renault bedrijfswagens zijn speciaal gemaakt voor professioneel gebruik en worden geleverd met:
Deze set dakdragers is speciaal gemaakt voor professioneel gebruik.
  • Maakt gebruik van de originele bevestigingspunten van de auto.
  • Zware stalen profielen van ca 32 x 38 mm en ca. 2 mm dik.
  • Stanglengte ca. 1350 mm, voorzien van stevige einddoppen.
  • Inclusief montage kit bestaande uit 4 dakdrager voeten.
  • Extra dikke beschermende kunststof coating.
  • Maximale belading 50 kg per drager, max. 100 Kg. per set.
  • Voldoen aan City Crash Test.
  • 3 jaar garantie
  • Diverse accessoires zijn als optie leverbaar.
GEV PRO 9412 RENAULT KANGOO dakdrager set met 2 stangen vanaf 2013
Voor meer informatie over deze Renault bedrijfswagen dakdragers kun je altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij proberen hier een zo goed mogelijk advies in te geven. Een ander model Renault bedrijfswagen dat voorzien moet worden van een set dakdragers voor professioneel gebruik? Neem dan gerust een kijkje op de website voor meer soorten Renault bedrijfswagen dakdragers.


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.