X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Peugeot 308 dakdragers

Ga jij met je auto op vakantie? Autovakanties zijn snel en gemakkelijk. Het nadeel van een autovakantie is echter dat je vaak te weinig bagageruimte hebt. Zeker als je met de Peugeot 308 op vakantie gaat en er 4 andere mensen in de auto meegaan, heb je te weinig bagageruimte. De dakdragers Peugeot 308 zijn dan een goede oplossing. Op de dakdrager Peugeot 308 kun je een dakkoffer bevestigen. Hierin kun je dan meer bagage meenemen. Verder kun je op de dakdragers Peugeot 308 een fietsendrager, skidrager of daktent bevestigen.

Op vakantie met de dakdrager Peugeot 308

Ondanks dat de nieuwe Peugeot 308 groter is dan de vorige, past niet alle bagage in de kofferbak. Zeker niet als de bagage van meerdere personen mee moet of als je op wintersportvakantie gaat. Met een dakdrager Peugeot 308 en een dakkoffer ben je verzekerd dat alle bagage mee kan op vakantie. Bij KEFPRO vind je de beste Peugeot 308 dakdragers. Zo hoef je je niet druk te maken of alle spullen wel mee op vakantie kunnen. De dakdragers Peugeot 308 kun je gemakkelijk bevestigen aan de dakrails van jouw auto. Je kunt de Peugeot 308 dakdragers het hele jaar door op de auto laten, maar je kunt ze ook weer eenvoudig van je auto afhalen. Als je vaker op vakantie gaat met de auto, is het aan te raden op de dakdragers van Peugeot 308 op je auto te laten.
Als je ieder jaar op wintersportvakantie gaat, heb je je eigen spullen. Deze moeten ook weer ieder jaar mee op reis in de auto en nemen veel ruimte in beslag. Aan de dakdragers Peugeot 308 kun je een skidrager bevestigen. Hier kun je je ski’s in opbergen, zodat je in de kofferbak meer plek heb voor je kleding.
 

Dakdragers Peugeot 308 geschikt voor daktenten

Op de dakdrager van Peugeot 308 kun je niet alleen een dakkoffer bevestigen, maar ook een daktent. Erg handig als je van avontuur houdt en niet aan een plek gebonden wilt zijn. Een daktent werkt gemakkelijk. Je bevestigt de tent aan de Peugeot 308 dakdragers. Via een trapje kun je in de daktent komen. Voordeel: je hebt ook nog eens een mooi uitzicht van de natuur om je heen. Steeds meer mensen maken gebruik van de dakdragers Peugeot 308 en een daktent. Het is het nieuwe kamperen. Een daktent heb je zo opgezet en ook weer snel ingeklapt.
 

Dakdragers en andere auto reis-accessoires bij KEFPRO

Al 25 jaar helpen wij mensen met plezier bij het vinden van de juiste producten voor hun vakantie. Wij bieden alles wat te maken heeft met autovakanties, van dakdragers Peugeot 308 en dakdragers van ander auto’s tot aan daktenten, skidragers, fietsendragers en sneeuwkettingen.
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.