X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dakdragers Peugeot 208

Wanneer u er graag even op uitgaat met uw gezin, dan kan het voorkomen dat u te weinig ruimte heeft in uw Peugeot 208. Door een dakdrager voor de Peugeot 208 aan te schaffen creëert u extra ruimte. Zo kunt u net even wat meer spullen meenemen wanneer u er met het gezin op uit gaat.
 

Op vakantie met dakdragers Peugeot 208

Hoewel mensen steeds vaker het vliegtuig nemen voor vakanties, gaat een groot gedeelte van de Nederlanders nog graag met de auto op vakantie. Op vakantie in eigen land, of juist met de auto volgeladen naar Frankrijk of Italië. Tienduizenden gezinnen leggen jaarlijks honderden kilometers af voor hun vakantiebestemming en nemen het liefst alles vanuit thuis mee. Het is wel zo handig dat je ruimte genoeg hebt om al deze spullen kwijt te kunnen. De dakdragers Peugeot 208 bieden hiervoor een uitkomst. U kunt op deze dakdragers een dakkoffer bevestigen, zo kunt u meer spullen meenemen op vakantie. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken of alles nu wel mee kan of niet. Bovendien hebben de kinderen genoeg ruimte op de achterbank, doordat een aantal spullen dus mee worden genomen in de dakkoffer.
 

Op wintersport met dakdragers Peugeot 208

Wanneer u een echte wintersport liefhebber bent, dan is de dakdrager voor de Peugeot 208 een uitstekende oplossing voor jou. U kunt de skidragers eenvoudig bevestigen op de dakdrager. Doordat de ski’s zo lang zijn, zijn ze vaak onhandig mee te nemen. Door de ski’s te bevestigen op een skidrager, kunt u de ski’s met gemak meenemen op het dak van uw Peugeot 208. Zo houdt u dus meer ruimte over om warme kleding mee te nemen, die u zeker nodig zult hebben op wintersport. Ook kunt u natuurlijk andere dingen meenemen, die u denkt nodig te hebben op wintersport. U heeft dus minder zorgen of iets nou wel mee gaat of niet in uw auto.
 

Dakdragers Peugeot 208 bij KEFPRO

Bij KEFPRO vindt u altijd een geschikte dakdrager voor uw auto, of dit nu dakdragers zijn voor de Peugeot 208 of dakdragers voor de Audi a6. Op onze site bieden wij een hoop verschillende dakdragers aan. Zo hebben wij dakdragers voor auto’s met een glad dak (zonder dakrails of fixpoints), dakdragers voor auto’s met fixpoints, dakdragers voor open dakrails (worden in de lengte richting bevestigd) en dakdragers voor dichte rails (zitten in de lengte richting van het dak en sluiten overal aan op het dak). Om de juiste dakdragers te kiezen, zult u altijd het formaat van de montage beugel van uw dakkoffer, fietsdrager of skidrager moeten controleren. Zo kunt u de juiste dakdrager aanschaffen voor uw auto. Voor vragen kunt u ook altijd bij ons terecht. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in reis-accessoires. 
 


Kefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies