X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:

Dakdragers Toyota bedrijfswagens

Voor wie er veel onderweg is met de werk bus zou zich prima kunnen helpen met Toyota bedrijfswagen dakdragers. Dit is handige optie voor op jouw als je meer laadmogelijkheden nodig hebt voor bijvoorbeeld een ladder of een hoop andere materialen. Zo kun je gemakkelijk met de werk bus naar iedere klus die je ingepland wordt en al helemaal met extra de laadruimte. Zo kun je in een handomdraai gemakkelijk een ladder meenemen of andere grote objecten.
 

Multifunctionele Toyota bedrijfswagen dakdragers

Door de extra ruimte dat een Toyota bedrijfswagen dakdrager je biedt kun je een hoop extra spullen en materialen gemakkelijk meenemen op locatie. Je kunt hierbij denken aan Houten planken, steiger onderdelen, een grote ladder. De Toyota bedrijfswagen dakdragers zijn eenvoudig te bevestigen op het dak van jouw Toyota bedrijfswagen met een. Daarnaast zijn materialen op de Toyota bedrijfswagen dakdragers gemakkelijk te monteren op het dak van jouw bedrijfswagen. De dakdrager bestaat uit 2 stagen die gemakkelijk te monteren zijn met zwarte stalen profielen en bijhorende montage spullen.
 

Voordelen van Toyota bedrijfswagen dakdragers

Toyota bedrijfswagen dakdragers brengen veel voordelen met zich met mee. Het is al vaker gezegd maar Toyota bedrijfswagen dakdragers geven je een heleboel extra ruimte in jouw werk bus. Zo kun je gemakkelijk en eenvoudig keer op keer jouw werk bus netjes en overzichtelijk inladen zonder teveel te hoeven sjouwen. Door de Toyota bedrijfswagen dakdragers heb je als het ware een extra laadruimte bovenop je Toyota bedrijfswagen.
De dakdrager sets voor de Toyota bedrijfswagens zijn speciaal gemaakt voor professioneel gebruik en worden geleverd met:
  • Maakt gebruik van de orginele bevestigings punten van de auto.
  • Zware stalen profielen van ca 32 x 38 mm en ca. 2 mm dik.
  • Stanglengte ca. 1500 mm, voorzien van stevige einddoppen.
  • Inclusief montage kit bestaande uit 4 dakdrager voeten.
  • Extra dikke beschermende kunststof coating.
  • Maximale belading 50 kg per drager, max. 100 Kg. per set.
  • Voldoen aan City Crash Test.
  • 3 jaar garantie
  • Diverse accessoires zijn als optie leverbaar.
  • Voor GEV PRO 9416 TOYOTA PROACE VERSO en VAN dakdrager set met 2 stangen vanaf 2017
Voor meer informatie over deze Toyota bedrijfswagen dakdragers kun je altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij proberen hier een zo goed mogelijk advies in te geven. Een ander model Toyota bedrijfswagen dat voorzien moet worden van een set dakdragers voor professioneel gebruik? Neem dan gerust een kijkje op de website voor meer soorten Toyota bedrijfswagen dakdragers.


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies