X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dakdragers SEAT Ibiza

Er wordt vaak beweerd dat het bereiken van een vakantiebestemming met een auto snel en soepel gaat, maar is dat ook zo? Als je met de auto op vakantie gaat, is de opslagruimte vaak beperkt. Ga je bijvoorbeeld met jouw SEAT Ibiza op vakantie, dan moet je goed bedenken welke spullen je nodig hebt op vakantie. De kofferruimte van een SEAT Ibiza is namelijk te beperkt om voor een heel gezin koffers mee te nemen. Wil je toch graag alle benodigdheden op jouw vakantieadres krijgen, dan zijn dakdragers voor op een SEAT Ibiza de oplossing! Je kunt veel meer bagagecapaciteit aan je SEAT Ibiza toevoegen door dakdragers toe te voegen. Door het plaatsen van dakdragers op het dak van de SEAT Ibiza weet je zeker dat je voldoende opslagruimte én een goed overzicht door jouw achterruit hebt tijdens het rijden. Bij KEFPRO zijn wij een groot voorstander van het gebruik van dakdragers op een SEAT Ibiza, omdat wij van mening zijn dat dit een aangenamere en veiligere manier van vervoer is!
 

Waarom SEAT Ibiza dakdragers kopen?

Dakdragers voor de SEAT Ibiza modellen zijn fantastisch voor op vakantie. Je wilt immers niet gestrest aan je vakantie beginnen, omdat je je vooraf zorgen maakt over de opslagruimte van jouw voertuig. Met SEAT Ibiza dakdragers heb je zekerheid. Je weet dat spullen die niet passen in de auto gemakkelijk bevestigd kunnen worden op de auto. Ga je bijvoorbeeld op ski vakantie, dan zijn dakdragers met daarop speciale skidragers de ideale plek voor het vervoeren van snowboards of ski’s. Veel mensen bezoeken jaarlijks de bergen voor een wintersportvakantie. Op de piste kunnen zij met andere liefhebbers wandelen, skiën of snowboarden. De meest fervente wintersportvakantie-liefhebbers willen tijdens een vakantie graag hun eigen uitrusting meenemen. Elk jaar nemen ze hun snowboard of ski's mee op vakantie. De binnenkant van een SEAT Ibiza is echter niet gemaakt voor het vervoeren van deze uitrusting. Een dakdrager op de SEAT Ibiza is de oplossing! Ga je op wintersport en heb je de (vaak verplichte, goedgekeurde) sneeuwkettingen nodig,  dan kun je die eenvoudig uitzoeken en bestellen op www.sneeuwkettingenkopen.nl
 

Dakdrager op SEAT Ibiza monteren

Om dakdragers op een SEAT Ibiza  met dakrails te bevestigen, hoef je niet veel te doen. De dakdrager zet je in elkaar door de dakdragervoeten aan iedere kant in een dakdragerstang te schuiven.  Vervolgens zet je de dakdragervoeten op de dakrails en je draait 2 boutjes vast. Slotkapje erop en je kunt veilig met fietsen, een bagagebox, skibox of skidragers op de dakdrager op reis. Na gebruik kun je de dakdragers ook snel van jouw SEAT Ibiza verwijderen. Zo voorkom je een hoger brandstof verbruik en eventueel windgeruis vanwege de gemonteerde dakdragers.
 

De beste dakdragers vind je bij KEFPRO

Bij KEFPRO hebben we jarenlange ervaring in het verkopen van autoreisaccessoires zoals de personenauto dakdragers voor de SEAT Ibiza. Wij hebben echter ook sneeuwkettingen of bedrijfswagen dakdragers in ons assortiment. Als je zorgeloos met vrienden of familieleden op reis wilt met jouw SEAT Ibiza, ben je bij KEFPRO aan het juiste adres. Wij adviseren je graag welke accessoires nodig zijn voor jouw trip! We hebben allerlei soorten daktenten, 4x4's, skidragers, sneeuwkettingen en meer. Ben je op zoek naar de beste reisaccessoires voor jou, dan ben je bij KEFPRO aan het goede adres. Heb je een vraag? Stuur ons dan een mail via het contactformulier.
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies