X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Dakdragers Opel Vivaro

Als je met de bestelauto op vakantie wil dan is het wel zo handig om wat extra opbergruimte te hebben. Vooral als je bijvoorbeeld grote koffers of ski’s wilt meenemen. Dan kan je er voor kiezen om een dakkoffer mee te nemen. Om een dakkoffer op je Opel Vivaro te kunnen installeren heb Opel Vivaro dakdragers nodig. Ski’s en snowboards kan je daarnaast ook direct op dakdragers installeren. Dat is wel zo makkelijk als je op skivakantie bent en je moet met de bestelauto naar de piste toe.
 

Wat is een dakdrager Opel Vivaro?

Door middel van een dakdrager kan je verschillende dingen op je dak monteren. Je kan er bijvoorbeeld een dakkoffer op vast zetten of je kan je ski’s of snowboard meenemen op vakantie. Een dakdrager kan ook handig zijn als je op vakantie wilt met een daktent. Het monteren van een dakdrager gebeurt altijd overdwars. Dat zorgt ervoor dat jouw spullen mooi op de plaats blijven zitten zonder dat ze gaan schuiven. Om een dakdrager te bevestigen worden vaak dakrails gebruikt. Er zijn twee verschillende soorten dakrails, namelijk een gesloten en open dakrail. Als je geen dakrail hebt dan heb je vaak fix points op de bestelauto zitten. Mocht dit ook niet het geval zijn dan kan je altijd nog een dakdrager kopen die je bevestigd tussen het dak en de portier. Een dakdrager Opel Vivaro is te verkrijgen in verschillende soorten dus het is verstandig om goed te kijken welke bij jouw bestelauto past.
 

Waarom Opel Vivaro dakdragers?

Dakdragers zorgen toch voor net dat beetje extra ruimte en dat geldt niet alleen voor als je op vakantie wilt. Gebruik jij jouw bestelauto voor het werk dan kan het handig zijn om dakdragers aan te schaffen die ervoor zorgen dat jij meer materialen mee kan nemen. Denk bijvoorbeeld aan een extra ladder of een paar grote platen. Vaak zijn dit dingen die niet in de bestelauto zelf passen, maar wel nodig zijn op de locatie waar gewerkt moet worden. Met een dakdrager Opel Vivaro kan jij dus alles meenemen naar die volgende klus!
 

Dakdrager Opel Vivaro kopen bij KEFPRO

Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij bij KEFPRO voor je klaar om de ideale dakdrager Opel Vivaro voor jouw te vinden. Naast dakdragers bieden wij nog veel meer producten aan zoals daktenten, skidragers en sneeuwkettingen. Wij weten precies wat jouw bestelauto nodig heeft en welke materialen het beste bij jouw bestelauto passen. Zeker weten dat je de juiste dakdrager aanschaft? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen je graag verder!

 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.