X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

28 dagen bedenktijd - retour termijn

  27-03-2020  

28 dagen bedenktijd - retour termijn Normaal heb je 14 dagen wettelijke bedenktijd. MEready4travel voegt daar nog eens 14 dagen aan toe! In totaal dus 28 dagen bedenktijd waarin je de ontvangen producten  kunt bekijken zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. (In de extra 14 dagen betalen we alleen de door jou aan ons betaalde portokosten niet retour) Wil je retourneren? dan wel graag het retourformulier invullen.

Lees meer

Nieuw: tot € 250 achteraf betalen via Billink

  08-10-2017  

U kunt, tot een maximum orderwaarde van € 250.00, ook achteraf betalen via Billink. U ontvangt een factuur van Billink welke U binnen 2 weken na ontvangst dient te voldoen. Hieraan zijn extra kosten verbonden, deze bedragen 3 % van de orderwaarde. Billink controleert vooraf uw kreditewaardigheid. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

Vanaf nu leverbaar: ATERA Signo RTD AERO dakdragers voor open en dichte dakrails

  25-07-2016  

Compleet voorgemonteerd, snel te monteren en rijklaar.  De beste kwaliteit, perfecte vormgeving, afsluitbaar middels cilinderslot. Uniek ontwerp met open T gleuf en windgeleidiende rubber strip ervoor. Ook leverbaar in een utvoering met standaard stalen stangen van 3x2 cm.

Lees meer

Kefpro stopt met TOWBOX trekhaak bagageboxen

  01-07-2016  

Vanwege de slechte voorraad bij de importeur en het service niveau van de importeur welk niet aan de hoge kwaliteits normen van MEready4travel voldoet, hebben wij besloten om per 1-7-2016 geen TOWBOX meer te verkopen. Het belang van de klant gaat uiteraard voor commercieel belang. Wij leveren wel MFT trekhaakbageboxen en diverse merken dakkoffers.

Lees meer

Betalen met PayPal

  01-02-2016  

Nieuw bij MEready4travel. U kunt nu ook betalen per PayPal. Naast iDEAL, creditcard, Mistercash en vooraf betalen.

Lees meer

GOODWINCH wordt KINGONE lier.

  01-09-2015  

GOODWINCH wordt KINGONE lier. Omdat MEready4travel de lieren nu rechstreeks vanaf de KINGONE importeur betrekt, wordt de naamswijziging per september 2015 doorgevoerd. De Goodwinch lier wordt evenals de Warrior TDS namelijk door Kingone gemaakt. U koopt nu dus rechtrstreeks bij de fabrieksdealer ipv een merk wat in dezelfde fabriek gemaakt wordt . Australische praktijk lieren test:  winnaar KINGONE MAKO TDS verslaat gerenomeerde merken (o.a. Warn-Superwinch) Hier kunt U kennis maken met het uitgebreide assortiment Engelse KINGONE TDS en KDS lieren. Met een trekkracht van ruim 4300 Kg (9500 Lbs)  De TDS met externe rem (zeer geschikt voor het gebruik van Synthetisch / Novoleen / Dyneema liertouw) in 12 volt En de kortere KDS met opgebouwd (demontabel) relais in 12 en 24 volt,, met rem...

Lees meer

Kefpro start met beoordelingen middels KIYOH.

  10-06-2015  

Omdat wij service en klantgericht werken boven aan ons vaandel hebben staan , kunt U als klant van MEready4travel met ingang van 10 Juni 2015 beoordelen middels KIYOH. Wij verzoeken U hier veelvoudig  gebruik van te maken, zodat nieuwe klanten een goed en waarheidsgetrouw beeld van MEready4travel kunnen zien.

Lees meer

Nieuw: De MEready4travel AZURRO 480 liter dakkoffer - skibox

  18-05-2015  

Ongekende prijs kwaliteit verhouding:  De MEready4travel AZURRO 480 liter dakkoffer - skibox  De absolute winnaar in hoge kwaliteit dakkoffers en skiboxen in de klasse van ca. 500 liter inhoud. Zeer sportieve uitstraling - gemakkelijke bevestiging - 5 jaar garantie - 80 Kg laadvermogen. Maatvoering en afwerking als Thule Motion 800, maar dan heel veel goedkoper. introductie prijs: slecht € 329,00 incl. BTW

Lees meer

Tijdelijke aanbieding: Set zwarte TRED 4x4 rijplaten vanaf € 189,00

  13-04-2015  

Profiteer mee van groot inkoopvoordeel. MEready4travel maakt je los! Normaal € 229,00 per set. Nu per set € 199,00 of bij 2 sets slecht € 189,00 per set!

Lees meer

Snel, veilig en afgesloten je dure ladders op de dakdragers opbergen: SAFE CLAMP

  01-02-2015  

MEready4travel levert met ingang van februari 2014 een unieke set klemmen ( SAFE CLAMP) waarmee tot 3 op elkaar liggende ladders snel en veilig, afsluitbaar, op de meest gangbare dakdragers en imperiaals bevestigd kunnen worden.

Lees meer

NEUMANN dakkoffers en Skiboxen: Nieuw in Nederland en Belgie.

  01-10-2014  

Nieuw bij KEFPRO: NEUMANN dakoffers - skiboxen. MEready4travel is met ingang van 1 Oktober 2014 exclusief importeur  en verdeler van de Europese NEUMANN dakkoffers en skiboxen. NEUMANN is een fabriikant welk heel doordachte en zeer hoogwaardige dakkoffers en skiboxen maakt. Wij hebben een keuze gemaakt uit 3 modellen van 420, 520 en 650 liter. Diverse modellen zijn voorzien van een uniek snelbevestigings systeem en tevens voorzien van T-gleuf bouten voor montage op aluminium dakdragers met een 20 mm T-gleuf. Uniek: de 420 en 620 liter X en XX-line zijn naast antraciet zwart ook leverbaar in een heel apart carbon zwart motief. 

Lees meer

Nieuw: betalen per CREDIT CARD naast iDEAL en Mister Cash

  09-09-2014  

Naast iDEAL ( meest gebruikt in Nederland) en BANCONTACT - Mister Cash (meest gebruikt in Belgie)  kunt U bij MEready4travel nu ook met uw CREDIT CARD betalen. Diit zijn snelle, directe betaalmethodes, welke de voorkeur hebben bij onze webshops.

Lees meer

DAKTENT huren of kopen? Bij KEFPRO heeft U vanaf nu de grootste keuze in Limburg

  01-06-2014  

U denkt natuurlijk, net als wij vroeger, wie gaat er nu op het dak van zijn auto slapen? Maar dit heeft veel voordelen: Je slaapt Hoog en Droog, Geen optrekkende kou uit de grond, geen ongedierte, tent opgezet in enkele minuten, dus ook weer vertrek klaar in enkele minuten en natuurlijk heel spannend voor de kinderen! Bij KEFPRO bent U ook aan het juiste adres voor het  kopen of huren  van een daktent, luifel etc. Niet alleen voor op een 4x4, maar ook personenauto, SUV, bestelauto etc. Bij ons hoeft U geen € 1600,00 - € 3500,00 te betalen voor een goed product! Wij zijn de dealer van de 2 merken met de beste prijs - kwaliteit verhouding:   Daktenten van ROOFER XL en XXL en daktenten van DTBD (Dare To Be Different) 140 CS en 140 CL. Tevens verkopen wij de DTBD Penta...

Lees meer

TOWBOX V1 in zwart en het nieuwe model V2 ook in zwart.

  26-03-2014  

Vanaf voorjaar 2014 kunt U bij MEready4travel kennis maken met de TOWBOX V1 in zwart en het nieuwe model V2 ook in zwart. Het is al langer een trend om bagage niet op het dak te vervoeren, maar bij aanwezigheid van een trekhaakeen trekhaak bagagebox te nemen. Dit ook omdat het een stuk zuiniger is als een dakkoffer, en geen windgeruis maakt. Vanaf voorjaar 2014 kunnen wij de bekende kantelbare TOWBOX model V1 ook in de kleur zwart leveren. Nieuw is de TOWBOX V2 in zwart met zij opening. Grotere inhoud, 2 deksel aan de zijkant en ronder van vorm. Daarnaast kunnen we ook de MFT Euro Select box leveren. Voorzien van LED verlichting, om te bouwen tot skikoffer of fietsdrager. Voor meer informatie kunt U hier klikken.

Lees meer

TOP of the world : WHISPBAR dakdragers en fietsdrager; YAKIMA dakkoffers - skiboxen

  01-11-2013  

In November 2013 kunt U bij MEready4travel kennis maken met de wereld marktleiders, 2 topmerken uit de USA: YAKIMA Skybox Pro en Lopro 12, 16 en 18 dakkoffer - skibox. YAKIMA Frontloader en Forklift fietsdrager en Fatcat skidragers WHISPBAR dakdragers, fietsdragers en skidragers. Fluisterstil en heel doordacht. Nieuwsgierig? Klik dan op een foto of links op de logo's van YAKIMA en WHISPBAR

Lees meer

TRED 4x4 rijplaten - zandplaten in diverse kleuren: TOPPER uit Australië

  02-09-2013  

  Het beste nieuws uit Australië: TRED 4x4 rijplaten - zandplaten Total Recovery & Extraction Device De naam zegt het al! Ontwikkeld en gemaakt vanuit de Australische praktijk! Beter is er niet. Super Grip, zeer sterk en buigzaam. Absoluut strak en braamvrij afgewerkt. Afmetingen ca. 110 x 32 x 7 cm. 2 op elkaar ca. 10 cm. dik. Gewicht per stuk ca. 3.1 Kg, dus zeer handelbaar. Onmisbaar in zand, modder, sneeuw. Echt EHBO bij vastrijden! Voordelen TRED 4x4x t.o.v. andere merken: MAXTRAX rijplaten: deze zijn veel duurder. HANNIBAL Rec-Tracx sandboards: Chinese imitatie in PP van de oude MAXTRAX SMITTYBILT Element ramps: slechte afwerking en grip. Zie ook de test uit het Duiste 4x4action magazine van september 2013 Optie's: - Leverbare kleuren: zwart,...

Lees meer

FYRLYT: de nieuwe lampen voor 4x4 - truck - rally uit Australië.

  01-09-2013  

FYRLYT VERSTRALER - BREEDSTRALER  150 WATT - 5000 lumen - halogeen. Zeer geschikt voor de professionele truck - rally - 4x4 chuffeur. Leverbaar in zowel 12 volt als 24 volt uitvoering. Wanneer je alle lampen van LIGHTFORCE - HELLA - CIBIE - E.D. gehad hebt, kom je uit bij FYRLYT: Geheel vanaf de grond nieuw ontwikkeld vanuit de praktijk. Ontwikkeld en gemaakt in Australië, waar alleen het beste goed genoeg is. Klik hier om naar de verlichting te gaan.

Lees meer

Bespaar brandstof op uw reizen: gebruik een trekhaak bagagebox of koffer

  26-03-2012  

Wilt U niets op uw autodak vervoeren en heeft U wel een trekhaak? Bij KEFPRO verkoop & verhuur kunt U een trekhaak bagagedragere met bagagebox, bagagekoffer of fietsendrager kopen en huren. KEFPRO verkoop & verhuur is dé specialist in Nederland en België als het gaat om het vervoeren van bagage op de trekhaak van uw auto. Zowel te koop als te huur. Wij leveren diverse combinatie's van een trekhaakdrager of trekhaak fietsendrager waarop gemakkelijk een bagagebox of koffer of skidrager gemonteerd kan worden. De voordelen van het vervoeren van bagage op de trekhaak zijn divers: Lager brandstofverbruik als bij een koffer op het dak. Lading volume van ca. 220 tot ca. 420 liter Maximale te vervoeren massa tot 50 Kg. Kunstsoffen koffers zijn veilig afsluitbaar....

Lees meer

Nieuw bij KEFPRO: FARAD dakkoffers met 5 jaar garantie

  02-10-2011  

Nieuw: de grootste dakkoffer - skibox met het grootse laadvermogen in NL en B: FARAD ORCA 680  inhoud ca. 680 liter, groter is niet te koop! FARAD ORCA 480  inhoud ca. 480 liter, past op iedere auto. FARAD ORCA 400 iinhoud ca. 400 liter, past op iedere auto. Beide dakkoffers met 5 jaar garantie, maximaal 90 Kg. laadvermogen, opening aan beide kanten, voldoen aan TÜV en City Crash Test. Europees TOPproduct! Tevens afsluitbare aluminium dakrail dakdragers voor vele auto's. KEFPRO is importeur voor Nederland en België van dit A-merk: De beste kwaliteit aan een niet te evenaren prijs! FARAD / StyleForm is sinds 1974 een grote leverancier van autofabrikanten zoals Audi - Volkswagen - Renault en Fiat. Sinds enkele jaren levert StyleForm ook onder eigen merk FARAD ondermeer...

Lees meer

NIEUW: FLIP CLIP Ski - snowboard - gereedschap ophangsysteem

  29-03-2011  

Uniek te koop bij KEFPRO de BeNeLux  importeur van Flip-Clip  Al vele jaren een beproefd model bij onderhouds en verhuurbedrijven van ski's en snowboards. Nu aan een aantrekkelijke prijs te koop in Nederland en België.  Speciaal ontwikkeld voor ski's en snowboards. Ook geschikt voor gereedschap. Door de unieke vormgeving en bekleding met een antislip materiaal kunnen de spullen gemakkelijk opgehangen worden om te drogen zonder steeds in de weg te liggen. Modulair systeem: - Iedere klem kan 10 Kg dragen. De klemmen zijn los te koop - samen te koppelen door verbindingstukken of te monteren op aluminium rails. - De 3er set met 3 klemmen + verbindingsstukken + montagemateriaal   is extra scherp geprijsd - De Flip-Clip is de oplossing voor het opbergen van uw ski's en...

Lees meer

MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies