X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...

 

Dakdragers Fiat bedrijfswagen

Met dakdragers voor de Fiat bedrijfswagen kunt u ook op uw dak materialen kwijt. KEFPRO heeft enkele kwalitatief hoogstaande dragers in het assortiment.
 

Soorten Fiat bedrijfswagen dakdragers

KEFPRO heeft een groot aanbod aan dakdragers voor de Fiat Bedrijfswagen. Zo hebben we de Fiat Doblo dakdrager set met 3 stangen die u op de Fiat uitvoeringen vanaf 2010 kunt uitvoeren. Deze drager maakt gebruik van de originele bevestigingspunten van de auto en voldoet aan de eisen van de City Crash Test. De Fiat Talento dakdrager voor de Fiat bedrijfswagen is eveneens een duurzaam model. Deze is voorzien van een beschermende kunststof coating en stevige einddoppen. Op ieder set dragers krijgt u 3 jaar garantie. Mochten de dakdragers voor de Fiat bedrijfswagen toch niet bij uw auto passen, heeft u 14 dagen bedenktijd. Bekijk ons volledige assortiment, want er zal altijd een set tussen zitten dat helemaal bij uw auto past.
 

Voordelen dakdragers Fiat bedrijfswagen

Als u onderweg bent met uw bedrijfswagen, vinden wij het logisch dat deze aan allerlei eisen moet voldoen. Hij moet bijvoorbeeld fijn rijden aangezien u er misschien wel dagelijks uren in doorbrengt. Tevens moet hij voldoen aan enkele praktische zaken zoals een functionele laadruimte. Wanneer deze te klein blijkt, moet u op zoek naar een alternatief. Het kost extra geld én tijd om op meermaals op en neer te tijden. U kunt dan een dakdrager voor uw Fiat bedrijfswagen op het dak monteren Hiermee kunt u in de toekomst ook ladders en lange buizen vervoeren.
Daarbij is het belangrijk dat alle spullen voor het grijpen liggen. Koopt u Fiat bedrijfswagen dakdragers, dan kunt de belangrijkste spullen op uw dak kwijt. Wanneer u een volle auto heeft, hoeft u niet eindeloos te zoeken en te schuiven om goed bij alle materialen te kunnen.  Fiat dakdragers voor de bedrijfswagen zorgen dus voor meer werkplezier. Behalve efficiëntie is dat natuurlijk ook een belangrijk gegeven.
 

Dakdrager Fiat bedrijfswagen bij KEFPRO

Bent u op zoek naar goede dragers: KEFPRO heeft de beste Fiat bedrijfswagen dakdragers in het assortiment. We hebben bijvoorbeeld ook uitvoeringen voor Opel, Mercedes, Peugeot en andere automerken. Met een bijbehorende ladderrol worden werkzaamheden in bouw of constructie nog een stuk aangenamer. In onze webshop kunt u voor nog meer producten voor uw auto terecht. U vindt er onder andere daktenten en fietsdragers voor een vakantie. Gaat u op skivakantie? Wij hebben in ons assortiment enkele producten die van pas kunnen komen. Investeer bijvoorbeeld in goede sneeuwkettingen en skidragers.

 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.