X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...
-24%
FAM-A DAKDRAGERS MAZDA 5 staal afsluitbaar 82-122 cm.
FAM-A DAKDRAGERS MAZDA 5 staal afsluitbaar 82-122 cm.
€ 117,95* € 89,95 *

Prijs per set van 2 stuks

-15%
set dakdragers Mazda 5 met open dakrails (GEV-THOR-K)
set dakdragers Mazda 5 met open dakrails (GEV-THOR-K)
€ 136,95* € 116,95 *

Prijs per set van 2 stuks

-13%
set dakdragers Mazda 5 met open dakrails Aluminium (GEV-THOR-K)
set dakdragers Mazda 5 met open dakrails Aluminium (GEV-THOR-K)
€ 149,95* € 129,95 *

Prijs per set van 2 stuks

-14%
set dakdragers Mazda 5 met open dakrails (GEV-GEO-K)
set dakdragers Mazda 5 met open dakrails (GEV-GEO-K)
€ 138,95* € 118,95 *

Prijs per set van 2 stuks


Mazda 5 dakdragers kopen

Ga zorgeloos op reis met een van de dakdragers voor Mazda 5. Inpakken voor uw reis moet namelijk een peulenschil zijn en u zou zich daarbij geen zorgen moeten maken om het gewicht van de bagage. In ons assortiment vindt u de dragers die het best aansluiten op uw auto.
 

Voordelen dakdrager Mazda 5

Wij geven u groot gelijk als u een autovakantie verkiest boven een vliegvakantie. U hoeft bijvoorbeeld niet urenlang bij een gate te wachten of halsoverkop uw bagage herschikken zodat uw koffers onder het maximum gewicht blijven. Met een dakkoffer met bijpassende dakdrager voor de Mazda 5 kunt u makkelijk meer spullen meenemen. Er is altijd wel iets dat u op het laatste moment wilt inpakken en daar heeft u genoeg plek voor. Toch is het belangrijk dat u  dakdragers koopt met een hoge kwaliteit. Bij ons bent u aan het goede adres voor een goede dakdrager voor Mazda 5. Daarnaast hebben we ook dakdragers voor bedrijfswagens.
 

Dakdragers Mazda 5

Bij ons vindt u gegarandeerd altijd een perfecte dakdrager voor uw Mazda 5. Zo hebben we dakdragers waar op de dakkoffers van zowel Farad, Thule en Hapro perfect op passen. Tevens sluiten ze goed aan uw dakrails en verkopen we ze in de beste prijs/kwaliteitverhouding. Ze zijn uiterst stevig en kunnen soms wel een gewicht dragen van 75 kilo. Vraag gerust naar meer informatie over de dakdragers voor de Mazda 5 via ons e-mailadres of bekijk ons assortiment op de website. Wij verkopen ook dakdragers voor andere automerken zoals Peugeot, Honda en Chevrolet. Ook bij deze merken hebben we voor ieder bouwjaar een geschikte dakdrager.
 

Dakdrager Mazda 5 kopen bij Kefpro

Wij van Kefpro streven ernaar om de door u bestelde Mazda 5 dakdragers zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Wij vinden het ook belangrijk dat u tevreden bent. In totaal heeft u 14 dagen bedenktijd en onder bepaalde voorwaarden geven wij nog eens 14 dagen extra tijd. Een miskoop kunt u bij ons dus niet doen.
 

Andere reisproducten kopen bij Kefpro

Kefpro heeft een uitgebreid assortiment aan essentiële spullen voor op vakantie. U kunt bijvoorbeeld terecht voor skidragers en sneeuwkettingen. Deze zijn uitermate geschikt als u op wintersport gaat. Natuurlijk verkopen we ook bijbehorende accessoires en producten om uw dakdrager Mazda 5 goed te monteren. Wilt u uw  fiets meenemen op vakantie? Dat begrijpen we helemaal. Daarom hebben we ook  fietsdragers in ons aanbod. Bezoek onze website als u geïnteresseerd bent reisproducten of een van onze dakdragers.  

 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies