X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

SEAT dakdragers

Of je nu een SEAT Ibiza, Leon, Arona, Ateca, of Tarraco hebt, het zijn allemaal goede auto’s. SEAT produceert al jaren degelijke auto’s, waarbij elk model vernoemd is naar een Spaanse plaats. Deze auto’s zijn meer dan geschikt voor een autovakantie. De SEAT auto’s zijn sportief ontworpen en comfortabel genoeg voor een lange autovakantie. Ga je op autovakantie met het hele gezin en/of met veel bagage, dan is het verstandig een dakdrager op het voertuig te plaatsen. Lees hieronder waarom SEAT dakdragers handig zijn!
 

Dakdragers op een SEAT

Dakdragers op een SEAT zijn ideaal omdat je met een dakdrager gemakkelijk de opslagruimte van de auto kunt vergroten. De dakdragers van KEFPRO zijn goed geprijsd en eenvoudig te monteren, waardoor jouw SEAT inwisselen voor een grotere (huur) auto niet meer nodig is. Ga je op autovakantie dan is er niets zo vervelend als dat de auto zo vol gepropt is dat je in een oncomfortabele houding moet zitten. Dit probleem is echter goed te verhelpen met een dakdrager. Op de SEAT dakdragers kun je grote of onhandige spullen kwijt die je anders in de auto moest meenemen. Ga je bijvoorbeeld op skivakantie, dan kun je je ski’s kwijt op een dakdrager of in een dakkoffer bevestigd op een dakdrager.
 

Het monteren van SEAT dakdragers

De montage van dakrail dakdragers op een SEAT is afhankelijk van het model auto en het type dakdrager. KEFPRO heeft dakrail dakdragers voor open en dichte dakrails. De dakdrager die je gaat plaatsen is opgebouwd uit draagvoeten en stangen. Zijn er dakrails bevestigd op jouw SEAT dan hoef je enkel de instructies te volgen die geleverd worden bij de dakdragers van KEFPRO. In de handleiding zijn de instructies voor het plaatsen van de dakdrager duidelijk beschreven. Iedereen kan hiermee een dakdrager plaatsen!
 

De dakdragers van KEFPRO

Ben je van plan dit jaar met de auto op vakantie te gaan in plaats van met het vliegtuig, dan ben je bij KEFPRO aan het juiste adres. Bij KEFPRO hebben wij veel vakkennis op het gebied van auto-accessoires. Niet gek ook, want wij zitten al meer dan 25 jaar op deze markt! Wij bieden een grote selectie van dakdragers, 4x4's, daktenten, bedrijfswagen dakdragers en sneeuwkettingen. Alles wat je nodig hebt voor een fantastische, comfortabele autovakantie. In ons assortiment vind je ook SEAT dakdragers. Ben je geen eigenaar van een SEAT voertuig, maar rij je rond in een ander automerk, dan heeft KEFPRO ook een geschikte dakdragers voor jou! Bij KEFPRO hebben wij onder andere dakdragers voor Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daihatsu en nog veel meer!  Heb je nog vragen of wil je gebruik maken van onze SEAT dakdragers? Neem dan direct contact met ons op!
Ga je op wintersport en heb je de (vaak verplichte, goedgekeurde) sneeuwkettingen nodig? Dan kun je die snel uitzoeken en bestellen op sneeuwkettingenkopen.nl Heb je een vraag over de sneeuwkettingen? Stuur ons dan een mail via het contactformulier.

 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.