X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dakdragers Skoda Fabia

Of je nu op vakantie gaat of gewoon meer ruimte nodig hebt, een dakdrager Skoda Fabia is altijd handig. Als je op vakantie gaat kan je er bijvoorbeeld een dakkoffer of ski’s op bevestigen. En als je vaak grote platen of iets dergelijks moet vervoeren dan is het handig om dat op het dak van de auto te kunnen doen. Deze platen moeten natuurlijk wel goed vastliggen. Daar kan een dakdrager Skoda Fabia goed bij helpen.
 

Verschillende soorten Skoda Fabia dakdragers

Er zijn verschillende soorten Skoda Fabia dakdragers. Ten eerste ligt het er aan wat voor soort dakrail je hebt. Als je een gesloten dakrail hebt dan moet de dakdrager anders geïnstalleerd worden dan bij een open dakrail. Wat hetzelfde blijft is dat een dakdrager Skoda Fabia altijd overdwars gemonteerd moet worden. Dit om te voorkomen dat alles gaat schuiven als je bijvoorbeeld moet remmen. Mocht je geen dakrail hebben dan heeft de auto meestal fix points. Skoda Fabia dakdragers kunnen gemaakt zijn van staal of van aluminium. Stalen dakdragers zijn vaak net wat goedkoper dan aluminium dakdragers. Echter zijn de aluminium dakdrager dan wel aerodynamische dan de stalen dakdragers. Dat is dan weer beter voor het brandstofgebruik. De stalen dakdragers zijn vaak gecoat zodat ze niet kunnen gaan roesten. Aluminium dakdragers kunnen zonder de coating al niet roesten. Beide dakdragers mogen even zwaar belast worden.
 

Waarom een dakdrager Skoda Fabia?

Een dakdrager zorgt ervoor dat jij met meer comfort op vakantie kan. Je kan gemakkelijk meer koffers meenemen of je kan je ski’s of snowboard meenemen. Het is ook handig als je op fietsvakantie wilt gaan. Je kan je fiets namelijk ook gemakkelijk op de dakdrager bevestigen en meenemen om er lekker op uit te gaan. Ook voor de watersport kan het handig zijn om een dakdrager aan te schaffen. Je kan een kajak of surfplank namelijk gemakkelijk bevestigen op een dakdrager. Ook als jij voor je werk vaak grote materialen moet vervoeren kan het handig zijn om een dakdrager op de auto te monteren. Zo kan je namelijk gemakkelijk grote voorwerpen als ladders en grote platen meenemen naar de volgende klus.
 

Dakdragers Skoda Fabia bij KEFPRO

Wij bij KEFPRO weten precies wat jouw auto nodig heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies welke dakdrager het beste bij jouw auto past. Omdat wij ook andere producten verkopen zoals daktenten en sneeuwkettingen, kunnen wij jou helpen met het vinden van de perfecte uitrusting voor jouw auto. Dus ga je op vakantie of ben je gewoon benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Dan neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag de perfecte dakdrager te vinden!
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies