X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Met de dakdragers voor de Nissan bedrijfswagens kun je een hoop extra gereedschap kwijt op het dak van jouw Nissan bedrijfswagen. Voor wie er veel onderweg is met de werkbus zou zich prima kunnen behelpen met dakdragers voor de Nissan bedrijfswagen. Dit is een hele fijne optie voor op jouw Nissan werkbus als je meer laadmogelijkheden nodig hebt of bijvoorbeeld een ladder op het dak wil vastbinden. Met dakdragers op je Nissan werkbus kun je gemakkelijk naar iedere klus! Al helemaal met al die extra laadruimte op het dak van jouw Nissan bedrijfswagen. 

 

Snel aan het werk met Nissan bedrijfswagen dakdragers

Door het kunnen benutten van extra ruimte dat een Nissan bedrijfswagen dakdrager je oplevert kun je een hoop extra spullen en materialen gemakkelijk meenemen op locatie. Zo heb je een prima laadplek om houten planken, steiger onderdelen, een grote ladder en nog veel meer op het dak van jouw Nissan bedrijfswagen te bevestigen. Daarnaast is het ook handig in gebruik bij terugkomst van een klus omdat je vaak een hoop afval materiaal mee moet nemen naar de zaak. Ook dit kun je eenvoudig bevestigen op het dak van jouw Nissan bedrijfswagen.
 

Voordelen van Nissan bedrijfswagen dakdragers

Nissan bedrijfswagen dakdragers brengen veel voordelen met zich met mee. Nissan bedrijfswagen dakdragers geven je een heleboel extra ruimte in en op jouw werkbus. Dit is perfect als je regelmatig met de werkbus op locatie moet werken en een heleboel gereedschap mee moet nemen voor een klus. Door Nissan bedrijfswagen dakdragers te gebruiken heb je als het ware een extra kofferbak bovenop je Nissan bedrijfswagen. Zo kun je in jouw Nissan bedrijfswagen van meer ruimte voorzien. Het is zeker een must om deze Nissan dakdragers aan te schaffen voor jouw bedrijfswagen. Doordat het meer ruimte in je Nissan bedrijfswagen creëert is je laadruimte een stuk opgeruimder en kun je sneller te werk gaan dan ooit. Heb je een ander model werkbus op het werk? Ook dan kunnen wij jouw bedrijfswagen voorzien van dakdragers. We hebben een heleboel verschillende Nissan bedrijfswagen dakdragers in ons assortiment!
 

Sets Nissan dakdragers

De Nissan bedrijfswagen dakdragers zijn te verkrijgen in sets van 2 stuks of in sets van 3 stuks. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te monteren op uw bedrijfswagen. De profielen zijn gemaakt van zwaar staal en zwart afgewerkt. Ze worden bevestigd op de originele bevestigingspunten op uw Nissan bedrijfswagen. De stalen profielen zijn ongeveer 32 x 38 mm dik en 1500 mm lang. Ook zijn de stalen profielen mooi afgewerkt met stevige einddoppen en zijn de profielen voorzien van een extra sterke kunststof coating.

Daarnaast worden de sets geleverd met een montage kit zodat je de stalen profielen in een keer goed kunt bevestigen. Het maximale laadvermogen van de dakdragerset voor jouw Nissan bedrijfswagen is 50 kg per drager en maximaal 100 kg per set van 2. Ook zijn ze volledig goedgekeurd doormiddel van de City crash test en zijn de dakdragers voorzien van 3 jaar garantie.

Heb je een andere bedrijfswagen? Kijk dan even verder op de website voor de verschillende opties en merken.


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.