X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 

Dakdragers Renault Trafic

Ga jij binnenkort met de Renault Trafic op vakantie? Dan is het handig om Renault Trafic dakdragers op je bus te bevestigen. Bij de meeste vakanties neem je veel spullen mee, vooral als je met meerdere mensen reist. Met de dakdragers Renault Trafic creëer je veel meer bagageruimte. Je kunt er zeker van zijn dat alle bagage mee kan in de dakdragers van Renault Trafic. Op de Renault Trafic dakdragers kun je namelijk een dakkoffer bevestigen, waar veel spullen inpassen. De rest van de bagage laadt je in de bus en de reis kan beginnen!
 

Renault Trafic dakdragers voor jouw vakantie

De Renault Trafic is van groot formaat, de personenbus heeft wel negen zitplaatsen. De Renault Trafic bestaat ook als bedrijfswagen. Als je met veel mensen op vakantie gaat, is er natuurlijk veel bagageruimte nodig. Ondanks het grote formaat van de Renault Trafic, is het prettig om Renault Trafic dakdragers te hebben. Met de dakdragers van Renault Trafic en een bijpassende dakkoffer, bezit je over de extra bagageruimte die altijd wel van pas komt. Bij ons van KEFPRO kun je een dakdrager set van twee stangen kopen of Renault Trafic dakdragers met drie stangen. Gaat je vaker met de Renault Trafic op vakantie? Dan zijn de Renault Trafic dakdragers zeker een goede investering.
 

Genoeg bagageruimte met de Renault Trafic dakdragers

Met de dakdragers van Renault Trafic hoef je je nooit meer zorgen te maken over de bagage die allemaal mee moet op vakantie. Het handige is dat je bijvoorbeeld grote objecten als fietsen in de bus mee kunt nemen en de rest van je bagage in een dakkoffer. Zo bespaar je veel ruimte in de bus voor andere dingen. Renault Trafic dakdragers zijn erg handig in gebruik. Wanneer je op vakantie gaat kunnen de dakdragers gemakkelijk worden bevestigd aan de dakrails. Ook kunnen de dakdragers er weer gemakkelijk vanaf worden gehaald.
 

De juiste dakdragers en andere accessoires

Wij van KEFPRO hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van auto reis-accessoires. Door onze jarenlange ervaring kunnen geven wij je het beste advies over de verschillende soorten dakdragers en de auto reis-accessoires. Wij kunnen je dan ook zeker helpen met vragen over de producten. Vragen over de Renault Trafic dakdragers, maar ook over daktenten, skidragers, sneeuwkettingen en andere accessoires, wij beantwoorden ze graag voor je.
Op onze website vindt je ook al veel informatie over de verschillende producten. Door de filters in te vullen, kom je bij het product uit die past bij jouw wensen. Je hoef niet eens de afmetingen te weten van je auto of personenbus.

 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies