X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...
-14%
SET Dakdragers KIA NIRO vanaf 2016 met dichte dakrails (GEV-THOR-K)
SET Dakdragers KIA NIRO vanaf 2016 met dichte dakrails (GEV-THOR-K)
€ 125,95* € 107,95 *

Prijs per set van 2 stuks

-13%
set Dakdragers KIA NIRO vanaf 2016 met dichte dakrails Aluminium (GEV-THOR-K)
set Dakdragers KIA NIRO vanaf 2016 met dichte dakrails Aluminium (GEV-THOR-K)
€ 149,95* € 129,95 *

Prijs per set van 2 stuks

-15%
set Dakdragers KIA NIRO met dichte dakrails vanaf 2016 (GEV-GEO-K)
set Dakdragers KIA NIRO met dichte dakrails vanaf 2016 (GEV-GEO-K)
€ 132,95* € 112,95 *

Prijs per set van 2 stuks


Dakdragers Kia Niro

Als jij een echte avonturier bent, dan kunnen Kia Niro dakdragers zeker niet ontbreken. Als je in het bezit bent van een Kia Niro dan heb je natuurlijk al een sportieve auto te pakken. Met de juiste Kia Niro dakdrager kun je nog beter gebruik maken van de ruimte die jouw auto te bieden heeft. Door gebruik te maken van een dakdrager zorg je er namelijk voor dat je grote en zwarte producten gemakkelijk mee kunt nemen op het dak van je auto. Hierdoor kun je in de auto zelf meer mensen vervoeren of heb je gewoonweg meer ruimte in je auto voor andere spullen. Bij KEFPRO ben je zeker aan het goede adres als het gaat om auto reis-accessoires. Door de velen jaren aan ervaring ben je bij KEFPRO altijd verzekerd van de beste kwaliteit.
 

Snel de juiste Kia Niro dakdragers vinden

Bij KEFPRO hoef je nooit lang te zoeken naar de geschikte Kia Niro dakdrager. Onze website beschikt namelijk over een handige filter functie waardoor je gelijk ziet welke dakdragers het meest geschikt zijn voor jouw auto. Je hoeft je auto dus niet zelf te gaan opmeten, maar je ziet gelijk de keuze die je hebt voor dakdragers op je auto.
 

Een optimale vakantie met Kia Niro dakdragers

Het hebben van dakdragers op je Kia Niro kan veel voordelen hebben, vooral als je op vakantie gaat. Zeker als het gaat om wintersport of een avontuurlijke vakantie heb je vaak veel ruimte nodig om alle spullen te kunnen meenemen. Zo kan een dakdrager ervoor zorgen dat je je eigen kano of ski’s mee kunt nemen. Het is dus niet alleen handig, maar je kunt er ook nog eens een hoop geld mee besparen doordat je het niet meer op locatie hoeft te huren. Een Kia Niro dakdrager kan dus dienen als extra opslag voor grote spullen. Met de juiste dakdrager accessoires kun je ook een dakkoffer monteren. In een dakkoffer is veel extra ruimte voor het opbergen van tassen of andere kleinere spullen.
 

Dakdragers Kia Niro vind je bij KEFPRO

Zoals al eerder genoemd is KEFPRO expert in auto reis-accessoires. Mocht je dus graag een nieuwe Kia Niro dakdrager willen dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Naast ons aanbod aan Kia Niro dakdragers hebben wij nog een ruim aanbod aan andere personenauto dakdragers. Ook voor bedrijfswagens hebben wij speciale bedrijfswagen dakdragers. Bij KEFPRO bent u hoe dan ook altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt!   
 


Kefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies