X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dakdragers Volvo s60

Wanneer u op vakantie gaat met de Volvo S60, kan het zijn dat u plek te kort komt in de auto. Door gebruik te maken van Volvo S60 dakdragers kunt u een dakkoffer op de auto bevestigen. Zo creëert u meer ruimte, zo kunt u zonder zorgen alle spullen meenemen wanneer u op vakantie gaat.
 

Wat zijn Volvo S60 dakdragers?

Dakdragers zijn praktische steunen die op het dak van de auto gemonteerd worden. Door deze steunen kun je onder andere dakkoffers, fietsdragers en skidragers bevestigen op het dak van de auto. Dakdragers worden in de breedte (van links naar rechts) op de auto gemonteerd. Dakdragers worden nog wel eens verward met een dakreling. Echter zijn deze niet hetzelfde. Een dak reling is een reling op het dak van de auto. Deze wordt in de lengte van de auto gemonteerd. De dakdragers worden weer op deze dakreling gemonteerd. Wanneer u geen dakreling op uw auto heeft, dan kunnen de dakdragers vaak in de deuropeningen van de auto gemonteerd worden. Ook zijn er speciale vaste punten op het dak te vinden waar u de dakdragers kunt bevestigen.
 

Waarom dakdragers Volvo S60?

Zoals eerder verteld kunnen de Volvo S60 dakdragers op het dak gemonteerd worden. Dit is ideaal wanneer u op vakantie gaat, op wintersport gaat of op een actieve fietsvakantie gaat.
Wanneer u met het gezin er op uit gaat zijn de Volvo S60 dakdragers ideaal! U kunt op de dakdragers een dakkoffer bevestigen. Zo kunt u net wat meer bagage meenemen, wanneer u op vakantie gaat. De dakkoffer zorgt ervoor dat u zonder zorgen op vakantie kunt gaan. U hoeft niet te twijfelen of u alles bij zich heeft. Met gemak neemt u alle bagage mee!
Wanneer u op wintersport gaat, komen de dakdragers Volvo S60 ook goed van pas! Op de dakdragers kunt u skidragers bevestigen, zo kunt u met gemak uw ski’s meenemen. U neemt ze met gemak mee op het dak van de auto. De rest van de bagage kunt u makkelijk meenemen in de auto.
Wanneer u van fietsen houdt, dan zijn de Volvo S60 dakdragers ook handig voor u! U kunt uw fietsen met gemak meenemen, doordat u op de dakdragers een fietsdrager kunt bevestigen. Zo kunt u er op uit trekken met uw fietsen en eens in een andere omgeving gaan fietsen. Ook kunt u de fietsen meenemen op vakantie, als u van een actieve vakantie houdt.  
Als u van kamperen houdt, dan zijn de dakdragers ook iets voor u! Zo kunt u met gemak een daktent op de auto bevestigen. Ideaal wanneer u van kamperen houdt. Lekker een weekje wonen in de mooie rustgevende natuur. U kunt even helemaal tot rust komen en genieten van de stilte.
 

Volvo S60 dakdragers kopen bij KEFPRO

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste dakdragers voor uw auto. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u als beste helpen! Al meer dan 25 jaar bieden wij dakdragers en andere accessoires aan om op reis te gaan. Door deze ervaring weten wij precies waar u naar op zoek bent. Heeft u vragen of zoekt u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze website!
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.