X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:

Als je graag met de auto op vakantie gaat en een extra koffer, fiets of een daktent op het dak wilt binden van jouw bmw x1 is een dakdrager niet weg te denken. Zo kun je gemakkelijk met de auto op vakantie zonder dat je ruimte te kort komt voor jouw spullen of die van je gezin. Elke auto is anders maar met te weinig ruimte in de auto door allemaal tassen en spullen is het geen fijne ervaring. Het hebben van een goede en sterke dakdrager voor jouw bmw x1 kan daarom de ideale uitkomst bieden. 

Multifunctionele dakdragers voor de bmw x1

Door de extra ruimte dat een dakdragers van bmw x1 je biedt kun je een hoop extra spullen en materialen gemakkelijk meenemen op vakantie. Je kunt hierbij denken aan de fietsen, een dakkoffer voor bagage en andere zaken of misschien wel een daktent om te kunnen Kamperen. De bmw x1 dakdragers zijn eenvoudig te bevestigen op het dak van jouw bmw x1.  Daarnaast zijn jouw spullen en de bagage gemakkelijk te monteren op de bmw x1. De dakdrager bestaat uit 2 stangen die gemakkelijk te monteren zijn met stalen profielen en bijhorende montage spullen.

Voordelen van bmw x1 dakdragers

Bmw x1 dakdragers brengen veel voordelen met zich met mee. Het is al vaak genoeg herhaald maar bmw x1 dakdragers geven je een heleboel extra ruimte in jouw auto. Zo kun je gemakkelijk en eenvoudig keer op keer zonder na te denken op vakantie. De auto wordt zo netjes en overzichtelijk ingeladen zonder teveel extra ruimte in te moeten leveren. Door de bmw x1 dakdragers te monteren heb je als het ware een extra laadruimte bovenop je auto

De dakdragers van bmw x1 met dichte dakrails (GEV-THOR-K)

  • Prijsbewuste keuze: Absoluut de beste prijs/kwaliteitverhouding op de markt.
  • Voorzien van een iets hogere voet, absolute top kwaliteit uit EUROPA.
  • Hoog draagvermogen. Maximale belasting 75 Kg. (Getest 100 Kg.)
  • TIP: Controleer de max. dak belasting in uw instructieboekje!
  • Wordt geheel compleet geleverd, snel en gemakkelijk te monteren.
  • Afmetingen van de stalen dragerstangen ca. 48 x 23 mm.
  • Afsluitbaar d.m.v. 4 cilindersloten.
  • Met TÜV - GS goedkeurmerk.
5 jaar fabrieks garantie. Diverse accessoires zijn als optie leverbaar.
Voor meer informatie over deze bmw x1 dakdragers kun je altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij proberen hier een zo goed mogelijk advies in te geven. Een ander model bmw dat voorzien moet worden van een set dakdragers? Neem dan gerust een kijkje op de website voor meer soorten bmw dakdragers. Heeft u helemaal geen bmw x1 maar een compleet andere auto. Neem ook dan een kijkje op de website. Wij hebben een groot assortiment aan dakdragers voor verschillende personen auto’s. Komt u er zelf niet uit? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen onze klanten graag!


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.