X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dakdragers Audi A6

Als we op vakantie gaan met de auto is het nooit verkeerd om wat meer ruimte te hebben. Dit kun je doen door middel van dakdragers Audi A6. Je kan je auto nu eenmaal niet groter maken dan dat die is. Daarom zijn Audi A6 dakdragers de ideale uitvinding hiervoor. Op een dakdrager kun je namelijk een dakkoffer plaatsen en hier kun je dan vervolgens al je spullen in kwijt. Dakdragers zijn ook ideaal voor de wat sportievere vakantiegangers.
 

Wintersport met Audi A6 dakdragers

Zoals als eerder gezegd zijn dakdragers handig voor de sportievere vakantiegangers. De wintersportvakanties staan ook weer langzaam voor de deur. Door gebruik te maken van Audi A6 dakdragers kun je meer meenemen wat natuurlijk handig is omdat je wintersportkleding meestal een stuk dikker is. Maar ook voor ski’s zijn Audi A6 dakdragers ideaal. Als je je ski’s op de juiste manier bevestigd door bijvoorbeeld skidragers zitten je ski’s stevig vast op je auto. Omdat je ski’s op je dak bevestigd zijn scheelt je dit weer het proppen in je auto dat bespaart tijd en ruimte. Je kunt niet alleen ski’s bevestigen op de Audi A6 dakdragers maar ook snowboards. Iedereen die dus zijn eigen spullen heeft voor de wintersport kan ze makkelijk meenemen.
 

Het installeren van een dakdrager Audi A6

Het installeren van een dakdrager Audi A6 hangt af van het soort dakdrager en het model van de auto. Om een dakdrager Audi A6 te kunnen installeren zijn er 2 belangrijke onderdelen nodig. Dit zijn de draagstangen en de draagvoeten. Als je dakrails hebt, hoef je alleen naar de instructie van de dakdrager te kijken. Heb je geen dakrails dan moet je Fix points gebruiken. Door middel van het gebruik van fix points kun je makkelijk een dakdrager Audi 6 bevestigen.
 

Laat KEFPRO je helpen!

Als je op vakantie gaat met je auto ben je bij KEFPRO aan het juiste adres. Bij KEFPRO hebben ze veel professionele kennis over auto accessoires en dit al langer dan 25 jaar! Bij ons vind je een groot aanbod aan dakdragers, 4x4’s maar ook daktenten, fietsdragers en sneeuwkettingen. Alles voor een goed verlopende autovakantie. Natuurlijk kun je hier ook dakdragers Audi A6 vinden en ook voor andere Audi modellen kun je hier van alles vinden. Mocht je nu geen Audi hebben zijn er voor bijna alle merken wel producten te vinden bij KEFPRO. Neem dus snel contact op met KEFPRO en laat je adviseren!
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies