X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Peugeot dakdragers

Met de auto op vakantie gaan is ideaal, omdat je je eigen spullen mee kunt nemen. Helaas passen niet altijd alle spullen die je mee wilt nemen ín de auto. Gelukkig is daar inmiddels een zeer goede oplossing voor gevonden, namelijk een dakkoffer. Helaas kan je dakkoffer niet zomaar mee en moet deze op een dakdrager bevestigd worden. Je wilt natuurlijk niet de auto beschadigen. Dakdragers voor de Peugeot zorgen ervoor dat je nét wat meer ruimte hebt en je wat comfortabeler in de auto kan zitten. Kom maar op met die autovakantie!


Wat is een dakdrager?

Dakdragers zijn hulpmiddelen die je nodig hebt om een dakkoffer mee te nemen. Het zijn stangen die op de auto bevestigd worden, zodat je je auto niet beschadigd en de dakkoffer stevig vast zit. Ze worden altijd dwars over het dak van de auto gemonteerd. Dit voorkomt dat spullen gaan schuiven en er gevaarlijke situaties ontstaan. De dakdragers voor de Peugeot kunnen worden vastgemaakt aan de dakrails, mits jouw auto deze heeft. Wanneer jouw auto niet over dakrails beschikt, dan wordt er gebruik gemaakt van een voetenstuk. Dit voetenstuk wordt aan het dak bevestigd, zodat de dakdragers veilige geïnstalleerd kunnen worden.


Een dakdrager gebruiken

Een dakdrager is zeer handig om te gebruiken wanneer je op vakantie gaat, maar ook wanneer je een middagje gaat fietsen. Afhankelijk van de accessoire, kan de dakdrager verschillende voorwerpen meenemen. Het handige aan een dakdrager is dat je zelf kunt kiezen waarvoor jij de Peugeot dakdragers wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld een weekendje gaat kamperen is het mogelijk een fiets of daktent mee te nemen. Op deze manier maak jij optimaal gebruik van de mogelijkheden die jouw auto in combinatie met een dakdrager biedt. Daarnaast is het ook mogelijk een skidrager aan de dakdrager te bevestigen. De skidrager is zo gemaakt dat alle benodigdheden voor een geslaagde wintersport vakantie meegenomen kunnen worden.


Beste dakdragers voor Peugeot

Er zijn ontzettend veel soorten dakdragers te verkrijgen, maar welke dakdrager jij moet hebben hangt van jouw auto hebt. Zo hebben de dakdragers voor een Audi, Ford of Mazda andere maten dan de Peugeot dakdragers. Ook dient er rekening met de dakrails te worden gehouden. Niet alle auto’s beschikken over deze rails. Wanneer je auto deze niet op het dak heeft zullen ook voetjes aangeschaft moeten worden. De dakdragers van Kefpro worden geleverd op basis van het type auto en zijn in verschillende materialen te krijgen. De kwaliteit is altijd zeer goed, waardoor je dakdrager lang mee kan en jij lekker veel extra spullen mee kan nemen op vakantie.
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.