X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dakdragers Skoda Octavia

Het is altijd handig om een beetje extra ruimte te hebben. Zo ook bij de auto. Omdat je een auto niet groter kan maken, kan het handig zijn om dingen te kunnen vervoeren op het dak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dakkoffers of grote materialen. Om deze materialen vast te kunnen maken aan je dak heb je Skoda Octavia dakdragers nodig. Deze dakdragers zorgen ervoor dat jij alles veilig op je dak kan bevestigen.
 

Verschillende soorten Skoda Octavia dakdragers

Voordat je voor een soort dakdrager moet gaan kiezen moet je eerst weten waar je deze op moet gaan bevestigen. Hierbij moet je kijken naar het soort dakrail dat je hebt. Meestal zijn dit open dakrails, maar in enkele gevallen kunnen dit ook gesloten dakrails zijn. Mocht je auto geen dakrails hebben dan heeft deze vaan fix points. Dit zijn punten op de auto waarop de dakdrager Skoda Octavia gemonteerd kan worden. Een dakdrager moet te allen tijde overdwars gemonteerd worden. Dit doe je zodat de materialen die op het dak bevestigd zijn goed vast blijven liggen en niet gaan schuiven. Skoda Octavia dakdragers kunnen van zowel staal als aluminium gemaakt zijn. Staal is vaak wat goedkoper dan aluminium, maar aluminium is veel meer aerodynamische dan staal. Omdat deze veel meer aerodynamische is, is deze veel stiller en bespaart deze je brandstof. Aluminium kan daarbij ook niet roesten. De stalen dakdragers kunnen dat in principe ook niet omdat deze gecoat zijn, maar een beschadiging kan ervoor zorgen dat deze toch gaat roesten. Het voordeel is dat beide dakdragers even zwaar belast mogen worden. Daar maakt het materiaal dus niks in uit.
 

Waarom een Skoda Octavia dakdragers?

Als je kiest voor een dakdrager dan kies je voor comfort. Als je op vakantie gaat dan hoef je de auto niet meer vol te proppen met grote tassen of tenten. Je kan er voor kiezen om een dakkoffer op de auto te bevestigen voor de koffers of je kan een daktent op de dakdragers installeren. Ook als je op wintersport gaat komen dakdragers van pas. Je kan namelijk ski en snowboard houders kopen voor op dakdragers, zodat jij gemakkelijk je materialen kan meenemen. Ook als je meer van de watersport bent kan je gemakkelijk een kajak of surfboard op de auto monteren en deze meenemen naar het water. Ben je toch meer iemand die op fietsvakantie wil? Ook dan kan je een dakdrager gebruiken om je fiets mee te nemen. Daarbij is een dakdrager ook handig voor mensen die vaak grote materialen mee moeten nemen. Ladders kunnen bijvoorbeeld perfect gemonteerd worden op een dakdrager Skoda Octavia.
 

Dakdragers Skoda Octavia bij KEFPRO

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies welke dakdrager het beste bij jouw auto past. Wij kunnen je daarnaast helpen met het vinden van de perfecte accessoires zoals skidragers en daktenten voor op je dakdragers. Wil je meer weten of heb je advies nodig over de perfecte dakdrager? Dan neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.