X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Dakdragers voor de Volkswagen bedrijfswagens

Voor wie er veel onderweg is met de werk bus zou zich prima kunnen helpen met Volkswagen bedrijfswagen dakdragers. Dit is een hele fijne optie voor op jouw Volkswagen werk bus als je meer laadmogelijkheden nodig hebt of bijvoorbeeld een ladder op het dak wil binden.  Met je werk bus kun je zo gemakkelijk naar iedere klus die er naar je toe gegooid wordt en al helemaal met extra laadruimte. En zo is er ook nog plek voor die vervelende collega die mee moet op locatie.
 

Snel aan het werk met Volkswagen bedrijfswagen dakdragers

Door het gebruik en extra ruimte dat een Volkswagen bedrijfswagen dakdrager je oplevert kun je een hoop extra spullen en materialen gemakkelijk meenemen op locatie. Je kunt hierbij denken aan Houten planken, steiger onderdelen, een grote ladder, die ene vervelende collega op het dak van de werk bus binden en nog veel meer. Kortom alles is mogelijk. Daarnaast is het ook handig in gebruik bij terugkomst van een klus omdat je vaak een hoop afval materiaal mee moet nemen naar de zaak. Ook dit kun je eenvoudig bevestigen op het dak van jouw Volkswagen bedrijfswagen.
 

Voordelen van Volkswagen bedrijfswagen dakdragers

Volkswagen bedrijfswagen dakdragers brengen veel voordelen met zich met mee. Het is al vaker gezegd maar Volkswagen bedrijfswagen dakdragers geven je een heleboel extra ruimte in jouw werk bus. Dit is perfect als je regelmatig met de werk bus op locatie moet werken en een heleboel gereedschap mee moet sjouwen. Of eigenlijk toch wel heel graag die ene vervelende collega eens op het dak wilt binden na een lange klus maar dit voorheen zonder dakdragers niet kon realiseren. Door Volkswagen bedrijfswagen dakdragers heb je als het ware een extra kofferbak bovenop je Volkswagen bedrijfswagen. Dus zeg vooral tegen je baas dat hij er zo een voor je moet aanschaffen om jouw Volkswagen bedrijfswagen ruimtelijker dan ooit te maken. Door meer ruimte in je Volkswagen bedrijfswagen is je laadruimte een stuk opgeruimder en kunnen jij en je collega beter voor in die stoel zitten. Bovendien blijft er dan ook eindelijk weer ruimte over voor die fijne grote volle koelbox met lunch zodat jij ook nog eens lekker kunt schaften tijdens je pauze.  
Zo zie je maar weer wat voor een fantastische oplossing deze Volkswagen bedrijfswagen dakdragers wel niet zijn voor op jouw werk bus. En heb je nog andere modellen werkbussen op het werk? Niet getreurd. We hebben een heleboel verschillende Volkswagen bedrijfswagen dakdragers in ons assortiment zitten!


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.