X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:

Dakdragers Mercedes bedrijfswagen

Dakdragers zijn een handige toevoeging aan uw auto. Deze kunt u zowel op de personenauto installeren als u op vakantie wilt, maar u kunt ook dakdragers voor de Mercedes bedrijfswagens kopen. Wanneer u extra ruimte wilt om uw materiaal kwijt te kunnen in uw auto bieden dragers mogelijkheden.
 

Voordelen dakdragers Mercedes bedrijfswagen

Wanneer u met uw bedrijfswagen op pad bent, is het begrijpelijk dat deze aan verschillende eisen moet voldoen. Ten eerste moet deze natuurlijk fijn rijden. Ten tweede moet hij ook functioneel zijn. Denk hierbij aan een grote laadruimte. Is deze net niet groot genoeg om bijvoorbeeld een ladder of planken kwijt te kunnen, moet u op zoek naar andere alternatieven. U kunt dan bijvoorbeeld een dakdrager voor uw Mercedes bedrijfswagen installeren. Hier kunt u bijvoorbeeld wel uw ladders, buizen of houten latten op kwijt.
Daarbij is het belangrijk dat u makkelijk bij de belangrijkste spullen kunt komen. Koopt u Mercedes bedrijfswagen dakdragers, dan kunt de belangrijkste spullen op uw dak kwijt. Wanneer u een volle auto heeft, hoeft u niet eindeloos te zoeken en te schuiven voor u bij de belangrijkste gereedschappen of materialen kunt. Kortom: van Mercedes dakdragers voor de bedrijfswagen heeft u jarenlang plezier.
 

Soorten Mercedes bedrijfswagen dakdragers

KEFPRO heeft verschillende dakdragers in het assortiment. De Vito is bijvoorbeeld de ideale dakdrager voor de Mercedes bedrijfswagen vanaf 2003. Deze heeft zware stalen profielen en stevige einddoppen. Bij bestelling krijgt u ook een montagekit met dakdrager voeten. Als bescherming is er een kunststof coating aangebracht. De dragers kunnen samen een gewicht tot wel 100 kilo dragen.
Ook de Viano is een goede dakdrager voor Mercedes bedrijfswagen. Deze heeft de City Crash Test goed doorstaan en kan ook een gewicht van wel 100 kilogram aan. Heeft u een uitvoering van na 2013? Dan kunt u ook kiezen voor de Citan dakdrager voor de Mercedes bedrijfswagen. Op alle dragers krijgt u bovendien 3 jaar garantie.
 

Dakdrager Mercedes bedrijfswagen bij KEFPRO

Wanneer u op zoek bent naar een goed dakdrager, moet u bij ons zijn. We hebben bijvoorbeeld ook uitvoeringen voor Ford, Opel, Peugeot en enkele andere merken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een ladderrol. U heeft dus niet alleen meer ruimte met uw dakdragers op uw Mercedes bedrijfswagen. Neem ook een kijkje in de rest van ons assortiment. U vindt er onder andere de beste daktenten en fietsdragers. Gaat u op wintersport? Dan komen onze skidragers goed van pas.


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.