X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:

 

Dakdragers Ford bedrijfswagen

Dakdragers zijn haast onmisbaar als u op autovakantie gaat of veel spullen moet vervoeren voor uw werk. Met dakdragers voor de Ford bedrijfswagen kunt u ook op uw dak materialen kwijt. KEFPRO heeft enkele kwalitatief hoogstaande dragers in het assortiment.
 

Voordelen dakdragers Ford bedrijfswagen

Als u op pad bent met de bedrijfswagen, vinden wij het logisch dat deze aan allerlei eisen moet voldoen. Hij moet bijvoorbeeld fijn rijden en hij moet functioneel zijn. Uw tevredenheid over uw auto kan ook afhankelijk zijn van de laadruimte. Wanneer deze te klein is om alle benodigde spullen mee te vervoeren, moet u op zoek naar een alternatief. Het kost immers extra geld én tijd om op meermaals op en neer te tijden.  U kunt dan een dakdrager voor uw Ford bedrijfswagen op het autodak installeren. Hiermee kunt u in de toekomst ook ladders en lange buizen vervoeren.
Daarbij is het belangrijk dat u makkelijk bij de belangrijkste spullen kunt komen. Koopt u Ford bedrijfswagen dakdragers, dan kunt de belangrijkste spullen op uw dak kwijt. Wanneer u een volle auto heeft, hoeft u niet eindeloos te zoeken en te schuiven om goed bij alle materialen te kunnen.  Ford dakdragers voor de bedrijfswagen zorgen voor meer plezier aan uw auto.
 

Soorten Ford bedrijfswagen dakdragers

KEFPRO heeft verschillende dakdragers in het assortiment. Zo hebben we de dakdragers voor de Ford Tourneo Courier met open dakrails. Deze is kwalitatief hoogwaardig maar zeer scherp geprijsd. Deze dakdragers voor de Ford bedrijfswagen zijn snel en eenvoudig te monteren. Ook heeft hij een aerodinamische voet die perfect aansluit op uw dakrails. Ook hebben we dragers voor het Transit model. Deze dakdragers voor Ford bedrijfswagen zijn ongeveer 1350 millimeter lang en hebben stevige einddoppen. Ze zijn voorzien van een beschermende laag van kunststof. Per set kunnen de dragers met maximaal 100 kilogram beladen worden. Op elke set Ford bedrijfswagen dakdragers krijgt u bovendien drie jaar garantie.
 

Dakdrager Ford bedrijfswagen bij Kefpro

Bent u op zoek naar goede dragers: Kefpro heeft de beste Ford bedrijfswagen dakdragers in het assortiment. We hebben bijvoorbeeld ook uitvoeringen voor Mercedes, Opel, Peugeot en andere automerken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een ladderrol. U heeft dus niet alleen meer ruimte met uw dakdragers op uw Ford bedrijfswagen. In onze webshop kunt u voor nog meer producten voor uw auto terecht. U vindt er onder andere daktenten en fietsdragers voor uw vakantie. Gaat u op skivakantie? Wij hebben in ons assortiment enkele producten die van pas kunnen komen. Investeer bijvoorbeeld in goede sneeuwkettingen en skidragers.
 


MEready4travel voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies